• A little lovely company Thirs-tea kopper 2pk Unicorn - slideshow 1
  • A little lovely company Thirs-tea kopper 2pk Unicorn - slideshow 2
  • A little lovely company Thirs-tea kopper 2pk Unicorn - slideshow 3

A little lovely company Thirs-tea kopper 2pk Unicorn

Varenummer: 100013
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Thirs-tea kopper i 2pk, Unicorn, fra A little lovely company. Dekk på til teselskap med disse sjarmerende koppene i porselen. Den ene har motiv med enhjørning og den andre med sky og regnbue. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Thirs-tea kopper i 2pk, Unicorn, fra A little lovely company. Dekk på til teselskap med disse sjarmerende koppene i porselen. Den ene har motiv med enhjørning og den andre med sky og regnbue. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Length 9,5 cm
Width 8 cm
Height 7,5 cm
Material 100% porselen

A little lovely company Thirs-tea kopper 2pk Fun

Thirs-tea kopper i 2pk, FUN, fra A little lovely company. Dekk på til teselskap med disse sjarmerende koppene i porselen. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
94977

A little lovely company Thirst-tea kopper 2pk Happy

Thirs-tea kopper i 2pk, HAPPY, fra A little lovely company. Dekk på til teselskap med disse sjarmerende koppene i porselen. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
94978

A little lovely company LED lampe stjerne rosa

Supersøt lampe, rosa stjerne, fra A little lovely company. LED lampen er miljøvennlig, og trygg for barn; fremstilt av PVC fri for BPA og ftalat. Siden det er LED lys i den, blir den aldri varm, og den er derfor trygg å bruke på barnerom. Den gir et mykt lys når den slås på. Lampen kommer med timerfunksjon, og er perfekt som nattlampe! Bruker 3x LR44 batterier - disse er inkludert, men har begrenset levetid.
88746

playforever maverick bil sheriff sort/hvit

Bil, Sheriff sort/hvit i Maverick-kolleksjonen, fra Playforever. Herlig bil, med skikkelig kul design! Bilen er Inspirert av 1960-tallets New York, der politibiler raste gjennom travle gater, med blinkende lys og skrikende sirener. Klar - ferdig - kjør!
98108

playforever midi bil clyde midnattsblå/krom

Bil, Clyde midnattsblå/krom i Midi-kolleksjonen, fra Playforever. Denne stillige bilen er en moderne twist av 1950-tallets klassiske Hot Rod biler. En enkel form på store, kule gummihjul og med håndlakkert styling - denne bilen er cool, hip og rock'n'roll!
98106