BABYKLÆR

Sorter etter:

Kattnakken baby regndress fiskestim rosa

Helårs regndress til baby, Fiskestim i rosa, fra Kattnakken. Kjempefin og slitesterk regndress i ekstra myk PU-kvalitet (PU-Knitt). Regndressen er lett vattert med glatt innside, noe som gjør den enkel å ta på, og behagelig å ha på året rundt. Den er utstyrt med slitesterke fotstrikker og anti-oppsugningsstoff på armer og bein. En solid og fargeglad regndress som holder barnet tørr og god, selv i ordentlig ruskevær! - Vanntett (vannsøyle 8000-15000mm) - Vindtett - Anti-oppsugningsstoff på armer og bein - Reflekser på armer og bein - Slitesterke fotstrikker - Avtakbar og regulerbar hette - Praktiske navnelapper - Sveisede sømmer - Kan vaskes i maskin på 40 grader (bør ikke sentrifugeres)
100821_VM

Kattnakken kattungen balaklava grå

Balaklava, Kattungen i grå, fra Kattnakken. Myk og deilig balaklava i varm merinofleece (merinoull + fleece). Balaklavaen har vindstopper ved ørene, og ribben rundt ansiktet er laget av bomull. Vask gjerne produktet før bruk slik at ullfibrene får satt seg. Vaskes på 30 grader ullvask.
97570_VM

Kattnakken kattungen balaklava ull-hvit

Balaklava, Kattungen i ull-hvit, fra Kattnakken. Myk og deilig balaklava i varm merinofleece (merinoull + fleece). Balaklavaen har vindstopper ved ørene, og ribben rundt ansiktet er laget av bomull. Vask gjerne produktet før bruk slik at ullfibrene får satt seg. Vaskes på 30 grader ullvask.
97573_VM

Kattnakken kattungen ulldress grå

Ulldress, Kattungen i grå, fra Kattnakken. Hold minstemann god og varm med denne deilige, myke ulldressen i 100 % merinoull. Dressen kommer med hette og glidelås, og er dekorert med søte, broderte detaljer. Vask gjerne produktet før bruk slik at ullfibrene får satt seg. Vaskes på 30 grader ullvask.
97576_VM

Kattnakken kattungen ulldress ull-hvit

Ulldress, Kattungen i ull-hvit, fra Kattnakken. Hold minstemann god og varm med denne deilige, myke ulldressen i 100 % merinoull. Dressen kommer med hette og glidelås, og er dekorert med søte, broderte detaljer. Vask gjerne produktet før bruk slik at ullfibrene får satt seg. Vaskes på 30 grader ullvask.
97580_VM

Kattnakken kattungen ullvotter grå

Ullvotter, Kattungen i grå, fra Kattnakken. Myke og deilige ullvotter i varm merinofleece (merinoull + fleece). Ribben rundt håndleddet er laget av bomull. Vask gjerne produktet før bruk slik at ullfibrene får satt seg. Vaskes på 30 grader ullvask.
VM_97588

Kattungen ullvotter ull-hvit

Ullvotter, Kattungen i ull-hvit, fra Kattnakken. Myke og deilige ullvotter i varm merinofleece (merinoull + fleece). Ribben rundt håndleddet er laget av bomull. Vask gjerne produktet før bruk slik at ullfibrene får satt seg. Vaskes på 30 grader ullvask.
VM_97590

Skog body rev

Body, Rev, fra Skog. Finnes i to fargevarianter, og ulike størrelser. Serien med Skog er laget av økologisk bomull som er deilig og myk i stoffet, og designet på Bryggen i Bergen. "SKOG is the Norwegian word for forest. A colorful and whimsical forest that is home to a playful fox, majestic moose and bumbling bear. Friends."
86566

Skog body skog

Body, med motivet skog, fra Skog. Finnes i to fargevarianter, og ulike størrelser. Serien med Skog er laget av økologisk bomull som er deilig og myk i stoffet, og designet på Bryggen i Bergen. "SKOG is the Norwegian word for forest. A colorful and whimsical forest that is home to a playful fox, majestic moose and bumbling bear. Friends."
86565

kattnakken baby regndress fiskestim blå

Helårs regndress til baby, Fiskestim i blå, fra Kattnakken. Kjempefin og slitesterk regndress i ekstra myk PU-kvalitet (PU-Knitt). Regndressen er lett vattert med glatt innside, noe som gjør den enkel å ta på, og behagelig å ha på året rundt. Den er utstyrt med slitesterke fotstrikker og anti-oppsugningsstoff på armer og bein. En solid og fargeglad regndress som holder barnet tørr og god, selv i ordentlig ruskevær! - Vanntett (vannsøyle 8000-15000mm) - Vindtett - Anti-oppsugningsstoff på armer og bein - Reflekser på armer og bein - Slitesterke fotstrikker - Avtakbar og regulerbar hette - Praktiske navnelapper - Sveisede sømmer - Kan vaskes i maskin på 40 grader (bør ikke sentrifugeres)
100824_VM

kattnakken baby regndress fiskestim sitron

Helårs regndress til baby, Fiskestim i sitron, fra Kattnakken. Kjempefin og slitesterk regndress i ekstra myk PU-kvalitet (PU-Knitt). Regndressen er lett vattert med glatt innside, noe som gjør den enkel å ta på, og behagelig å ha på året rundt. Den er utstyrt med slitesterke fotstrikker og anti-oppsugningsstoff på armer og bein. En solid og fargeglad regndress som holder barnet tørr og god, selv i ordentlig ruskevær! ? Vanntett (vannsøyle 8000-15000mm) ? Vindtett ? Anti-oppsugningsstoff på armer og bein ? Reflekser på armer og bein ? Slitesterke fotstrikker ? Avtakbar og regulerbar hette ? Praktiske navnelapper ? Sveisede sømmer ? Kan vaskes i maskin på 40 grader (bør ikke sentrifugeres)
100818_VM