badeleker

Sorter etter:

A little Lovely Company badeleke T-Rex

Badeleke, T-Rex, fra A little lovely company. Gjør badestunden til en lek med denne søte dinosauren! Fyll den med vann, løft den og se det regne! Fri for bly og BPA.
100012

A little Lovely Company badeleke enhjørning

Badeleke, Enhjørning / Unicorn, fra A little lovely company. Gjør badestunden til en lek med denne søte enhjørningen! Fyll den med vann, løft den og se det regne! Fri for bly og BPA.
100011

A little lovely company badeleke paraply

Badeleke, Paraply, fra A little lovely company. Gjør badestunden til en lek med denne søte paraplyen! Fyll den med vann, løft den og se det regne! Fri for bly og BPA.
94415

Sophie la Girafe badeleke

Badeleke, Sophie la girafe. Sophie la girafe er en fransk, verdensberømt og håndlaget giraff som har gledet millioner av barn siden 25.mai 1961 - st sophies dag. Sophie badeleke er laget av fftalatfri vinyl, og den søte giraffen spruter vann når du klemmer på den.En kjempefin gave til den lille!
1056616

Sophie la girafe so pure badeleke

So pure badeleke, Sophie la Girafe. Herlig badeleke laget av naturgummi og malt med ufarlig, matbasert maling. Babyen vil elske å utforske denne myke badeleken, og den praktisk utformingen gjør den enkel å gripe for små babyhender. Badeleken er vanntett og dermed hygienisk, da bakterieholdig vann ikke kan dannes på innsiden. 
79613

Sophie la girafe so pure biteleke

So pure biteleke, Sophie la Girafe. Flott biteleke i naturgummi. Lett å gripe for små babyhender, og flere steder å bite på. Ulike teksturer roer ned såre gommer. Leveres i en fin gaveeske.
79614

The bean people magisk badekule

Magisk badekule, fra The Bean People. Gjør badestunden til en ekstra morsom opplevelse med disse sprudlende kulene! Ta dem med deg i vannet, se de bruse og fargelegge vannet, og få deg en hyggelig overraskelse helt til slutt!
22748

a little lovely company badeleke regnbue

Badeleke, Regndråpe, fra A little lovely company. Gjør badestunden til en lek med denne søte regnbuen! Fyll den med vann, løft den og se det regne! Fri for bly og BPA.
94414

a little lovely company badeleke regndråpe

Badeleke, Regndråpe, fra A little lovely company. Gjør badestunden til en lek med denne søte regndråpen! Fyll den med vann, løft den og se det regne! Fri for bly og BPA.
94413

a little lovely company badeleke sky

Badeleke, Sky, fra A little lovely company. Gjør badestunden til en lek med denne søte skyen! Fyll den med vann, løft den og se det regne! Fri for bly og BPA.
94974
Tilbud

donkey products badesvamper pirat

Artige badesvamper, pirathatt og sverd, fra Donkey Produkts. Perfekt for badekaret! Med dette settet kan barna leke pirater på de 7 hav når de bader, samtidig som de blir rene og pene. Finnes i flere varianter.
1058405
Tilbud

donkey products badesvamper prinsesse

Artige badesvamper, prinsessekrone og tryllestav, fra Donkey Produkts. Perfekt for badekaret! Med dette settet kan barna leke prinsesser når de bader, samtidig som de blir rene og pene. Finnes i flere varianter.
1058406