bamser og kosedyr

Sorter etter:

Deuz dukkesovepose blå

Dukkesovepose, blå, fra Deuz. Når en dukke skal sove er det fint med en sovepose! Denne har pute også, og er laget av økologisk bomull.  Mål: 18 x 35 cm. 
88334

Deuz dukkesovepose gul

Dukkesovepose, gul, fra Deuz. Når en dukke skal sove er det fint med en sovepose! Denne har pute også, og er laget av økologisk bomull.  Mål: 18 x 35 cm. 
88332

Deuz dukkesovepose rosa

Dukkesovepose, rosa, fra Deuz. Når en dukke skal sove er det fint med en sovepose! Denne har pute også, og er laget av økologisk bomull.  Mål: 18 x 35 cm. 
88333

Deuz dukkesovepose sort

Dukkesovepose, sort, fra Deuz. Når en dukke skal sove er det fint med en sovepose! Denne har pute også, og er laget av økologisk bomull.  Mål: 18 x 35 cm. 
88335

Deuz telt mini blå

Telt mini, blå, fra Deuz. Perfekt overnattingssted for alle dukker og bamser!  Laget av økologisk bomull i India av partnere som respekterer fair trade, og trestrukturen er laget av franske kunstnere som har brukt trær fra lokale, bærekraftige skoger.  Mål: 38cm(B) x 50cm(L) x 38cm(H). 
88330

Deuz telt mini gult

Telt mini, gult, fra Deuz. Perfekt overnattingssted for alle dukker og bamser! Laget av økologisk bomull i India av partnere som respekterer fair trade, og trestrukturen er laget av franske kunstnere som har brukt trær fra lokale, bærekraftige skoger.  Mål: 38cm(B) x 50cm(L) x 38cm(H).   
88328

Deuz telt mini rosa

Telt mini, rosa, fra Deuz. Perfekt overnattingssted for alle dukker og bamser!  Laget av økologisk bomull i India av partnere som respekterer fair trade, og trestrukturen er laget av franske kunstnere som har brukt trær fra lokale, bærekraftige skoger.  Mål: 38cm(B) x 50cm(L) x 38cm(H). 
88329

Deuz telt mini sort

Telt mini, sort, fra Deuz. Perfekt overnattingssted for alle dukker og bamser!  Laget av økologisk bomull i India av partnere som respekterer fair trade, og trestrukturen er laget av franske kunstnere som har brukt trær fra lokale, bærekraftige skoger.  Mål: 38cm(B) x 50cm(L) x 38cm(H). 
88331

Hakkebakkeskogen bamse bakergutt 28cm

Bamse 28cm, Bakergutt, fra Gammafon. Herlig, velkjent figur fra Thorbjørn Egners klassiske fortelling "Dyrene i Hakkebakkeskogen".  Den stakker bakergutten som klusset litt med pepperkakeoppskriften! «…og til slutt i gryta slepper han til slutt en kilo pepper…» Det skulle vel være en teskje?  
93650

Maileg prinsessen på erten m/bok

Prinsessen på erten m/bok, fra Maileg. Lag et lite lekerom med dette utrolig flotte settet, inspirert av Hans Christian Andersens historie om Prinsessen på erten. Settet inneholder en søt heklet prinsesse, en mintfarget treseng, 7 madrasser, dyne og pute, en historiebok om Prinsessen på erten - og sist men ikke minst – selve erten, her i heklet utgave. Settet kommer i en flott gaveeske, som enkelt kan transformeres til et soverom. Passer for barn fra 3 år.
1059122

Sebra Kili dukkeseng rosa

Dukkeseng, mini Kili, i rosa fra Sebra. Denne dukkesengen vil pynte opp et hvert barnerom med sitt stilige design. 
86955

Sebra dukkeseng madrass

Madrass, til Kili dukkeseng, fra Sebra. 
86957