bamser og kosedyr

Sorter etter:

Deuz dukkesovepose blå

Dukkesovepose, blå, fra Deuz. Når en dukke skal sove er det fint med en sovepose! Denne har pute også, og er laget av økologisk bomull.  Mål: 18 x 35 cm. 
88334

Deuz dukkesovepose gul

Dukkesovepose, gul, fra Deuz. Når en dukke skal sove er det fint med en sovepose! Denne har pute også, og er laget av økologisk bomull.  Mål: 18 x 35 cm. 
88332

Deuz dukkesovepose sort

Dukkesovepose, sort, fra Deuz. Når en dukke skal sove er det fint med en sovepose! Denne har pute også, og er laget av økologisk bomull.  Mål: 18 x 35 cm. 
88335

Deuz telt mini blå

Telt mini, blå, fra Deuz. Perfekt overnattingssted for alle dukker og bamser!  Laget av økologisk bomull i India av partnere som respekterer fair trade, og trestrukturen er laget av franske kunstnere som har brukt trær fra lokale, bærekraftige skoger.  Mål: 38cm(B) x 50cm(L) x 38cm(H). 
88330

Deuz telt mini gult

Telt mini, gult, fra Deuz. Perfekt overnattingssted for alle dukker og bamser! Laget av økologisk bomull i India av partnere som respekterer fair trade, og trestrukturen er laget av franske kunstnere som har brukt trær fra lokale, bærekraftige skoger.  Mål: 38cm(B) x 50cm(L) x 38cm(H).   
88328

Deuz telt mini sort

Telt mini, sort, fra Deuz. Perfekt overnattingssted for alle dukker og bamser!  Laget av økologisk bomull i India av partnere som respekterer fair trade, og trestrukturen er laget av franske kunstnere som har brukt trær fra lokale, bærekraftige skoger.  Mål: 38cm(B) x 50cm(L) x 38cm(H). 
88331

Maileg prinsessen på erten m/bok

Prinsessen på erten m/bok, fra Maileg. Lag et lite lekerom med dette utrolig flotte settet, inspirert av Hans Christian Andersens historie om Prinsessen på erten. Settet inneholder en søt heklet prinsesse, en mintfarget treseng, 7 madrasser, dyne og pute, en historiebok om Prinsessen på erten - og sist men ikke minst – selve erten, her i heklet utgave. Settet kommer i en flott gaveeske, som enkelt kan transformeres til et soverom. Passer for barn fra 3 år.
1059122

Sebra Kili dukkeseng rosa

Dukkeseng, mini Kili, i rosa fra Sebra. Denne dukkesengen vil pynte opp et hvert barnerom med sitt stilige design. 
86955

Sebra dukkeseng madrass

Madrass, til Kili dukkeseng, fra Sebra. 
86957

Sebra dukkesengetøy arctic

Nydelig dukkesengetøy, Arctic, fra Sebra. Sengetøyet er laget av 100 % økologisk bomull, fylt med polyester, og er dekorert med søte dyr fra Arctic-serien. Sengetøyet måler 28 x 34 cm (dyne) 16 x 24 cm (pute), og passer perfekt til blant annet dukkesengen fra Sebra. Kan vaskes i maskin på 40 grader.
101428

Sebra heklet bamse rådyr

Herlig rådyrbamse fra Sebra. Håndheklet av bomullsgarn og fylt med polyestervatt. Myk og god å ta på for små barnehender, en perfekt liten bestevenn! 
64210

Sebra heklet dukke Birk

Heklet dukke, 30 cm, Birk, fra Sebra. Noah er en fin og myk dukke som er gøy å leke med, god å klemme på og veldig lett å bli glad i. Alle dukkene fra Sebra er håndheklet i 100 % bomull og fylt med myk polyestervatt. Kle gjerne dukkene opp i Sebras nydelige, spesialtilpassede dukkeklær.
77311