blafre brillebjørn bamse liten

Varenummer: 98118
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Brillebjørn bamse i liten størrelse, fra Blafre. Brillebjørn - slik den er kjent fra TV-serien på NRK Super. Denne herlige bamsen er utviklet i samarbeid med dukkemaker Tiina Suhonen, som også har laget TV-serien som Brillebjørn. Brillebjørn - en nydelig og myk venn, full av fantasimagi og sjarm! Beregnet på barn over 3 år.

Brillebjørn bamse i liten størrelse, fra Blafre. Brillebjørn - slik den er kjent fra TV-serien på NRK Super. Denne herlige bamsen er utviklet i samarbeid med dukkemaker Tiina Suhonen, som også har laget TV-serien som Brillebjørn. Brillebjørn - en nydelig og myk venn, full av fantasimagi og sjarm!

Beregnet på barn over 3 år.

Length 35 cm
Height Sittehøyde 27 cm
Colour Grå

blafre brillebjørn bamse stor

Brillebjørn bamse i stor størrelse, fra Blafre. Brillebjørn - slik den er kjent fra TV-serien på NRK Super. Denne herlige bamsen er utviklet i samarbeid med dukkemaker Tiina Suhonen, som også har laget TV-serien som Brillebjørn. Brillebjørn - en nydelig og myk venn, full av fantasimagi og sjarm! Beregnet på barn over 3 år.
98119

blafre brillebjørn barnesekk

Barnesekk, Brillebjørn, fra Bafre. Kjempefin barnesekk i kanvas, dekorert med kule Brillebjørns ansikt i ekte skinn. Sekken er enkel i formen, og myke, brede skulderreimer gjør den god på små barnerygger. Den justerbare brystreimen er en viktig detalj som gjør at sekken sitter ekstra godt og tåler tumling. Designet på sekken er laget med det beste fra to verdener - inspirert av gamle dager, men med moderne løsninger med hensyn til ergonomi. Sekken er akkurat passe stor; her får du plass til matboks og flaske, pluss litt ekstra ting og tang. Perfekt til både barnehage, tur og overnattingsbesøk. Sekken rommer ca. 7 liter, og passer for barn fra 1,5 til 5 år.
98117

blafre brillebjørn matboks gul

Matboks, Brillebjørn i gul, fra Blafre. Herlig matboks i metall, godkjent for matoppbevaring. Perfekt til to-tre brødskiver, i barnehagen, på skolen eller på tur! Vaskes for hånd, tøkes godt.
100775

blafre brillebjørn termos fersken

Termos, Brillebjørn i fersken, fra Blafre. Dra på tur med denne flotte termosen i Brillebjørn-serien! Termosen har dobbel vegg og bunn, og temperaturen på væsken holder mellom 60 og 70 grader etter 6 timer. Termosen holder også på kald drikke, så kos deg med kakao på høsten, og deilig kald saft på varme sommerdager. Termosen er laget av rustfri, resirkulerbart stål, mens koppen og korken er laget av plast. BPA-og ftalatfri. ​ Koppen og korken kan vaskes i oppvaskmaskin.
98116