• blafre brillebjørn barnesekk - slideshow 1

blafre brillebjørn barnesekk

Varenummer: 98117
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Barnesekk, Brillebjørn, fra Bafre. Kjempefin barnesekk i kanvas, dekorert med kule Brillebjørns ansikt i ekte skinn. Sekken er enkel i formen, og myke, brede skulderreimer gjør den god på små barnerygger. Den justerbare brystreimen er en viktig detalj som gjør at sekken sitter ekstra godt og tåler tumling. Designet på sekken er laget med det beste fra to verdener - inspirert av gamle dager, men med moderne løsninger med hensyn til ergonomi. Sekken er akkurat passe stor; her får du plass til matboks og flaske, pluss litt ekstra ting og tang. Perfekt til både barnehage, tur og overnattingsbesøk. Sekken rommer ca. 7 liter, og passer for barn fra 1,5 til 5 år.

Barnesekk, Brillebjørn, fra Bafre. Kjempefin barnesekk i kanvas, dekorert med kule Brillebjørns ansikt i ekte skinn. Sekken er enkel i formen, og myke, brede skulderreimer gjør den god på små barnerygger. Den justerbare brystreimen er en viktig detalj som gjør at sekken sitter ekstra godt og tåler tumling. Designet på sekken er laget med det beste fra to verdener - inspirert av gamle dager, men med moderne løsninger med hensyn til ergonomi. Sekken er akkurat passe stor; her får du plass til matboks og flaske, pluss litt ekstra ting og tang. Perfekt til både barnehage, tur og overnattingsbesøk.

Sekken rommer ca. 7 liter, og passer for barn fra 1,5 til 5 år.

Length 25 cm
Width 26 cm
Height 25,5 cm
volume 7 l
Colour Grå
Material Kanvas, skinn

blafre brillebjørn bamse liten

Brillebjørn bamse i liten størrelse, fra Blafre. Brillebjørn - slik den er kjent fra TV-serien på NRK Super. Denne herlige bamsen er utviklet i samarbeid med dukkemaker Tiina Suhonen, som også har laget TV-serien som Brillebjørn. Brillebjørn - en nydelig og myk venn, full av fantasimagi og sjarm! Beregnet på barn over 3 år.
98118

blafre brillebjørn matboks gul

Matboks, Brillebjørn i gul, fra Blafre. Herlig matboks i metall, godkjent for matoppbevaring. Perfekt til to-tre brødskiver, i barnehagen, på skolen eller på tur! Vaskes for hånd, tøkes godt.
100775

blafre brillebjørn metallboks blå

Metallboks, Brillebjørn i blå, fra Blafre. Fin, liten boks med motiv av kule Brillebjørn. Metallboksen kan fint brukes som en liten matboks, men er også ypperlig til knappesamlingen, hårstrikkene eller til andre småting som trenger oppbevaring. Boksen passer dessuten perfekt som romdeler i koffertboksene fra Blafre. Godkjent for oppbevaring av tørr mat. Hvis maten er fuktig, sørg for ekstra emballering i boksen, som matpapir eller pose. Vaskes for hånd, tørkes godt.
100772