• Blafre matboks med rom rosa - slideshow 1

Blafre matboks med rom rosa

Varenummer: 72981
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Matboks med rom, rosa, fra Blafre. Denne matboksen er designet, utviklet og produsert i Norge - med en hel blomstereng på lokket. Kvaliteten er tipptopp, den er laget i plast (HDPE) uten snuskete stoffer som BPA og ftalater. Innvendig har matboksen tre rom, klar for å romme hjerteformede agurkbiter, eller en liten yoghurt - de får plass inni!  Matboksen tåler store temperaturforskjeller (-40º til +120º), og trives godt i oppvaskmaskinen.

Matboks med rom, rosa, fra Blafre. Denne matboksen er designet, utviklet og produsert i Norge - med en hel blomstereng på lokket. Kvaliteten er tipptopp, den er laget i plast (HDPE) uten snuskete stoffer som BPA og ftalater. 

Innvendig har matboksen tre rom, klar for å romme hjerteformede agurkbiter, eller en liten yoghurt - de får plass inni! 

 

Matboksen tåler store temperaturforskjeller (-40º til +120º), og trives godt i oppvaskmaskinen.

Product nr. 72981
Length 19 cm
Width 13 cm
Color Rosa
Height 7,5 cm
Colour Rosa

Blafre matboks med rom blå

Matboks med rom, blå, fra Blafre. Denne matboksen er designet, utviklet og produsert i Norge - med en hel blomstereng på lokket. Kvaliteten er tipptopp, den er laget i plast (HDPE) uten snuskete stoffer som BPA og ftalater. Innvendig har matboksen tre rom, klar for å romme hjerteformede agurkbiter, eller en liten yoghurt - de får plass inni! Matboksen tåler store temperaturforskjeller (-40º til +120º), og trives godt i oppvaskmaskinen.
72980