bøker

Hva er vel koseligere enn å sitte i en god armkrok eller på et fang og bli lest for? For å skape leserglede er det lurt å begynne tidlig å lese. Babyer elsker å høre stemmen til mamma og pappa, og en pekebok med fine bilder kan være en god start for de minste barna. For de større barna er eventyr og gode historier med på å utvikle ordforrådet og kan føre til at barna utvikler leselyst som kan  vare hele livet ut. God lesning!

Sorter etter:

Barnebokforlaget Edgar møter dyrene i skogen

Barnebok fra Barnebokforlaget; Edgar møter dyrene i skogen. Forfatter og illustratør: Jannicken Lampe. Edgar er en nysgjerrig liten fyr. Han vandrer rundt i skogen på leting etter dyr. Vet du hvilket dyr som er lur, listig og lett på foten, hvit på halen og sort på poten? Jannicken Lampes barnevennlige og virkningsfulle strek utvider leseopplevelsen, og gir liv til skogens mangfold - selv fra sofakroken. Denne boken om Edgar, som møter dyrene i skogen, inviterer til undring og deltagelse. Jannicken Lampes barnevennlige og virkningsfulle strek utvider leseopplevelsen, og gir liv til skogens mangfold – selv fra sofakroken. Boken kan leses fra begynnelse til slutt, eller deles opp i ti små historier.  
77436

Barnebokforlaget Jimi rocker skogen

Barnebok, Jimi rocker skogen, fra Barnebokforlaget. Forfatter og illustratør: Mona Fossdal. Fritt inspirert av sitt store idol, Jimi Hendrix, har illustratør og forfatter Mona Fossdal skapt Jimi ROCKER SKOGEN. En feelgood-bok for de minste, nesten på størrelse med et LP-cover, og med et uttrykk som gir assosiasjoner til den psykedeliske hippiestilen som herjet på 60-/70-tallet. «Denne boken handler om å finne drømmen sin og våge å følge den. Men ikke nødvendigvis i den rekkefølgen.» En feelgood-bok for de minste av Mona Fossdal
77435

Barnebokforlaget Menneskedraktfabrikken

Barnebok, Menneskedraktfabrikken, fra Barnebokforlaget.
88098

Barnebokforlaget Mine aller første sangkort

Sangkort fra Barnebokforlaget, Mine aller første sangkort. 40 sider. 20 bilde- og 20 tekstsider. Illustrasjoner av Britt Haaland. Fordi sang er barnets første språk Men hvordan synge med de minste barna? Vi trengte en sangbok som var enkel å leke med, lett å holde i og vakker å se på. Vi ønsket en sangbok verdt å falle for, så vi laget SingSang. Sanger på kort med barnevennlige avrundede hjørner, trykket i farger av soya på resirkulerbar kartong. Enkelt og genialt Tilfeldigvis er dette like enkelt som det er genialt. Barnet ser på tegningen når du synger sangteksten som står bak på kortet og setter raskt melodi, rytme, bilde og ord i sammenheng. Resultatet er uforglemmelige hyggestunder. “Mine aller første sangkort” fra SingSang inneholder 20 av de mest tradisjonsrike barnesangene som du kjenner fra din egen barndom. I tillegg følger det lekebeskrivelser til flere av sangene og husker du ikke melodien, kan du lytte til gratis lydfiler ved å bla deg gjennom den enkelte sang. Gaven som varer livet ut Mine aller første sangkort er den perfekte gave til “Baby Shower,” barsel, dåp eller jul. Musikk er et viktig kommunikasjonsmiddel for barn, helt fra fødselen. Gjennom musikken kan barnet meddele seg til omverdenen og få svar, også før det kan forstå eller uttrykke seg med ord. Fordi sang er barnets første språk ... Inneholder 20 av de mest tradisjonsrike barnesangene du selv husker fra din egen barndom. Hvert sangkort er et lite kunstverk som dere kan bruke fra spedbarnsalder. Det er enkelt 1. La barnet se på tegningen. 2. Syng sangteksten som står på baksiden av kortet. Resultatet er uforglemmelige hyggestunder.
77432

Barnebokforlaget Mine første ABC kort

Mine første ABC kort fra Barnebokforlaget. Tekst og illustrasjoner av Anne-Lise Borgen. Gøyale figurer og ord som rimer inviterer til en leken innføring i bokstavenes magiske univers.  Oppmuntre barna til å kjenne igjen bokstavene, og knytte sammen bilde og tekst! SHUFFLEbooken inneholder 30 solide kort som tar for seg alfabetet bokstav for bokstav og idéer med forslag til morsomme aktiviteter fra A til Å. Store og fine kort. Mine første ABC-kort er ekstra store og fine. Kommer i str A5, det vil si like store som et brettet A4-ark.
77434

Barnebokforlaget Mine første sangkort

Sangkort fra Barnebokforlaget, Singsang - Mine første sangkort. SingSang – Mine første sangkort, inneholder 30 av de mest tradisjonsrike barnesangene du selv husker fra din egen barndom. SingSang viderefører sangskattene på en ny måte; vakkert, enkelt, morsomt og brukervennlig. Passer for alle med barn rundt seg – trekk et kort og syng en sang!
77433

Barnebokforlaget Musikk fra livets begynnelse

Boken, Musikk fra livets begynnelse, fra Barnebokforlaget. Bruk musikk til å skape samhold og bidra positivt til barnets utvikling! Sang, rytme, bevegelse og lek styrker tilknytningen mellom voksne og barn, og bidrar positivt til barns utvikling.  Musikk fra livets begynnelse er en sangantologi som inneholder 20 illustrerte sangkort med musikkaktiviteter dere kan gjøre sammen. Sangkortene er utviklet i samarbeid med Musikk fra livets begynnelse, en organisasjon som arbeider for å fremme det musikalske samværet mellom voksne og barn. På hvert kort finner du en QR-kode som leder deg til den enkelte sangen. Aldri har det vært enklere å videreføre tradisjoner!    1) Brom brasken i Bromma  2) Du halling  3) En liten ert og Tetil tåtil  4) Fint rider herremannen  5) Gynge mot øster  6) Haren går i bondens åker  7) Hendene mine  8) Larvens sang  9) Lille pusekatt  10) Lite banet  11) Kråkesang  12) Musesangen  13) Pusekatt hvor lå du i natt  14) Regn  15) Ri på Islandshest  16) Ride ride ranke  17) Ro ro ro din båt  18) Sko blakken  19) Telebonden  20) Trå fimpen
88097

Cappelen Damm den lille kaninen som så gjerne ville sove.

Boka Den lille kaninen som så gjerne ville sove, skrevet av Carl-Johan Forssén Ehrlin, utgitt av Cappelen Damm. Det er ikke alltid så lett for de minste å finne ro til å sovne, og foreldre har til alle tider lett etter gode teknikker. Innholdet i denne unike boken er basert på en rekke effektive, psykologiske avslapningsteknikker, og tanken bak er at den skal hjelpe barn med å sovne lettere hjemme eller i barnehagen. Kalle Kanin trenger hjelp til å sovne, og når barnet lytter og klarer å assosiere seg med ham, er tanken at i det Kalle blir trøttere, blir også barnet trøttere. 
85315

Design Letters Baby`s first book rosa

Bok, Baby`s first book, i rosa fra Design Letters. Perferkt bok for å dokumentere et barns første leveår! Her kan en skrive inn minner, lime inn bilder og det føler med 12 milepæl-kort, ett for hver måned. En flott gave - perfekt som gave til nyfødt, dåp eller navnedag! Str. 25 x 25 cm. 
86729

Design Letters Baby`s first book turkis

Bok, Baby`s first book, i turkis/mint fra Design Letters. Perferkt bok for å dokumentere et barns første leveår! Her kan en skrive inn minner, lime inn bilder og det føler med 12 milepæl-kort, ett for hver måned. En flott gave - perfekt som gave til nyfødt, dåp eller navnedag! Str. 25 x 25 cm. 
86728

Filiokus media blå spørrebok hva vil du bli når du blir stor?

Hva vil du bli når du blir stor? Blå spørrebok med 365 små og store spørsmål til barnet er en fin bok fra forlaget Filiokus media. Boken inneholder ett spørsmål for hver dag i året. Barn er i stadig forandring og det samme er synet de har på verden rundt seg. Så hvordan endrer svarene seg når barna får det samme spørsmålet ett og to år senere?Du har mulighet til å notere nye svar på samme dato på de kommende årene. Hvordan du bruker den velger du selv, men uansett gir boka en unik mulighet til å følge utviklingen av barnets tanker og følelser rundt temaer som opptar barnet i hverdagen. Boka passer for barn fra ca. 3 år og oppover. 
85419

Filiokus media grå spørrebok hva vil du bli når du blir stor?

Hva vil du bli når du blir stor? Grå spørrebok med 365 små og store spørsmål til barnet er en fin bok fra forlaget Filiokus media. Boken inneholder ett spørsmål for hver dag i året. Barn er i stadig forandring og det samme er synet de har på verden rundt seg. Så hvordan endrer svarene seg når barna får det samme spørsmålet ett og to år senere?Du har mulighet til å notere nye svar på samme dato på de kommende årene. Hvordan du bruker den velger du selv, men uansett gir boka en unik mulighet til å følge utviklingen av barnets tanker og følelser rundt temaer som opptar barnet i hverdagen. Boka passer for barn fra ca. 3 år og oppover. 
88099