Bunnies by the Bay

Bunnies by the Bay ble grunnlagt i 1986, og selskapet har et herlig utvalg av gaver til babyer og små barn. Søte og myke karakterer som Bud, Blossom, Emmie og Peanut er perfekte venner å ha med seg på tur, i vogna eller i senga.

Sorter etter:
NY

Bunnies by the bay koseklut Buddy

Koseklut, Buddy, fra Bunnies by the Bay. Superskjønn og supermyk koseklut for de minste. Den søte kaninen kan festet med borrelås til vogna, senga, bilsetet etc. og er perfekt å ta med på tur. Kan vaskes i maskin på kaldt program og tromles på lav varme.
71388

Bunnies by the bay smokkholder Buds

Smokkholder, Buds, fra Bunnies by the Bay. Herlig myk venn som hjelper til med å passe på smokken. Smokken festet ved hjelp av en borrelåshempe i den ene armen. Kan vaskes i maskin på kaldt program og tromles på lav varme.
1056630

Bunnies by the bay smokkholder purrty

Smokkholder, Purrty, fra Bunnies by the Bay. Herlig myk venn som hjelper til med å holde styr på smokken. Smokken festet ved hjelp av en borrelåshempe i den ene armen. Kan vaskes i maskin på kaldt program og tromles på lav varme.
90170
NY

bunnies by the bay bamse kiddo

Bamse, Kiddo, fra Bunnies by the Bay. Sjarmerende, fluffy og supermyk lite lam søker ny bestevenn! Små kuler i ørene gjør at bamsen lager litt lyd når man rister på den.
71384

bunnies by the bay koseklut blossom

Koseklut, Blossom, fra Bunnies by the Bay. Superskjønn og supermyk koseklut for de minste. Den søte kaninen kan festet med borrelås til vogna, senga, bilsetet etc. og er perfekt å ta med på tur. Kan vaskes i maskin på kaldt program og tromles på lav varme.
71389