• design letters melamin servise the numbers rosa - slideshow 1
  • design letters melamin servise the numbers rosa - slideshow 2

design letters melamin servise the numbers rosa

Varenummer: 96489
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Servise i melamin, The Numbers i rosa, fra Design Letters. Flott servise i melamain, bestående av tallerken, dyp tallerken og kopp. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Kan vaskes i oppvaskmaskin, tåler ikke mikrobølgeovn.

Servise i melamin, The Numbers i rosa, fra Design Letters. Flott servise i melamain, bestående av tallerken, dyp tallerken og kopp. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Kan vaskes i oppvaskmaskin, tåler ikke mikrobølgeovn.

Diameter 7, 17, 21 cm
Height Kopp 7,3 cm
volume 3 deler
Colour Rosa
Material Melamin

design letters melamin servise the numbers mint

Servise i melamin, The Numbers i mint, fra Design Letters. Flott servise i melamain, bestående av tallerken, dyp tallerken og kopp. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Kan vaskes i oppvaskmaskin, tåler ikke mikrobølgeovn.
96490

Design Letters Baby`s first book rosa

Bok, Baby`s first book, i rosa fra Design Letters. Perferkt bok for å dokumentere et barns første leveår! Her kan en skrive inn minner, lime inn bilder og det føler med 12 milepæl-kort, ett for hver måned. En flott gave - perfekt som gave til nyfødt, dåp eller navnedag! Str. 25 x 25 cm. 
86729

design letters smekke rosa

Smekke, rosa, fra Design Letters. Superkul smekke som festes med borrelås. Smekken er laget i bomull, med et vannavstøtende belegg. Typografien på smekken er originalt laget av den danske designeren, Arne Jacobsen.
89358
Tilbud

design letters treklosser rosa arne jacobsen

Lekeklosser i tre fra Design Letters. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Disse treklossene er perfekte for barn å leke med, samtidig som de lærer tallene. Klossene er dessuten så dekorative at de fint kan brukes som pynt når de ikke er i bruk. Kommer i pakke på 10 klosser med tallene 0-9. Disse kommer i rosa med sorte tall, også tilgjengelig i turkis. CE-sertifisert.
75051