• Design letters melamin servise the numbers rosa - slideshow 1
  • Design letters melamin servise the numbers rosa - slideshow 2

Design letters melamin servise the numbers rosa

Varenummer: 96489
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Servise i melamin, The Numbers i rosa, fra Design Letters. Flott servise i melamain, bestående av tallerken, dyp tallerken og kopp. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Kan vaskes i oppvaskmaskin, tåler ikke mikrobølgeovn.

Servise i melamin, The Numbers i rosa, fra Design Letters. Flott servise i melamain, bestående av tallerken, dyp tallerken og kopp. Typografien er designet av Arne Jacobsen.
Kan vaskes i oppvaskmaskin, tåler ikke mikrobølgeovn.

Diameter 7, 17, 21 cm
Height Kopp 7,3 cm
volume 3 deler
Colour Rosa
Material Melamin

Design letters melamin servise the numbers mint

Servise i melamin, The Numbers i mint, fra Design Letters. Flott servise i melamain, bestående av tallerken, dyp tallerken og kopp. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Kan vaskes i oppvaskmaskin, tåler ikke mikrobølgeovn.
96490

Design Letters Baby`s first book rosa

Bok, Baby`s first book, i rosa fra Design Letters. Perferkt bok for å dokumentere et barns første leveår! Her kan en skrive inn minner, lime inn bilder og det føler med 12 milepæl-kort, ett for hver måned. En flott gave - perfekt som gave til nyfødt, dåp eller navnedag! Str. 25 x 25 cm. 
86729

design letters skål dyp melamin arne jacobsen

Dyp skål i melamin fra Design Letters. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Tåler oppvaskmaskin.
75050

design letters smekke rosa

Smekke, rosa, fra Design Letters. Superkul smekke som festes med borrelås. Smekken er laget i bomull, med et vannavstøtende belegg. Typografien på smekken er originalt laget av den danske designeren, Arne Jacobsen.
89358

Design Letters spisebrikke

Superkul spisebrikke fra Design Letters. Spisebrikken er laget i silikon, og ligger godt på bordet - samtidig som kopp og tallerken står stødig oppå brikken. Vaskes ren for hånd.
86730