• design letters melamin servise the numbers rosa - slideshow 1
  • design letters melamin servise the numbers rosa - slideshow 2

design letters melamin servise the numbers rosa

Varenummer: 96489
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Servise i melamin, The Numbers i rosa, fra Design Letters. Flott servise i melamain, bestående av tallerken, dyp tallerken og kopp. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Kan vaskes i oppvaskmaskin, tåler ikke mikrobølgeovn.

Servise i melamin, The Numbers i rosa, fra Design Letters. Flott servise i melamain, bestående av tallerken, dyp tallerken og kopp. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Kan vaskes i oppvaskmaskin, tåler ikke mikrobølgeovn.

Diameter 7, 17, 21 cm
Height Kopp 7,3 cm
volume 3 deler
Colour Rosa
Material Melamin

design letters melamin servise the numbers mint

Servise i melamin, The Numbers i mint, fra Design Letters. Flott servise i melamain, bestående av tallerken, dyp tallerken og kopp. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Kan vaskes i oppvaskmaskin, tåler ikke mikrobølgeovn.
96490

Design Letters Baby`s first book rosa

Bok, Baby`s first book, i rosa fra Design Letters. Perferkt bok for å dokumentere et barns første leveår! Her kan en skrive inn minner, lime inn bilder og det føler med 12 milepæl-kort, ett for hver måned. En flott gave - perfekt som gave til nyfødt, dåp eller navnedag! Str. 25 x 25 cm. 
86729

design letters hylle paper shelf single rosa

Hylle, Paper Shelf single i rosa, fra Design Letters. Dekorativ, minimalistisk og multifunksjonell hylle, med bakplate i MDF og hylleplate i metall. Ideell til både oppbevaring og dekorasjon, fin til leker, små planter, hobbysaker og pyntegjenstander.
93248

design letters smekke rosa

Smekke, rosa, fra Design Letters. Superkul smekke som festes med borrelås. Smekken er laget i bomull, med et vannavstøtende belegg. Typografien på smekken er originalt laget av den danske designeren, Arne Jacobsen.
89358

design letters treklosser rosa arne jacobsen

Lekeklosser i tre fra Design Letters. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Disse treklossene er perfekte for barn å leke med, samtidig som de lærer tallene. Klossene er dessuten så dekorative at de fint kan brukes som pynt når de ikke er i bruk. Kommer i pakke på 10 klosser med tallene 0-9. Disse kommer i rosa med sorte tall, også tilgjengelig i turkis. CE-sertifisert.
75051