Donkey Products

Donkey Products er et designmerke for uvanlige gaveartikler. Samtidig med produktutviklingen, er også merket en del av underholdningsindustrien. Med hver av sine produkter forsøker Donkey å fortelle en liten historie som kan trylle fram smilet.
Donkey Products ble grunnlagt av Florian Berger, som kom fra en gaveartikkelfamilie i Hamburg. Donkey holder fortsatt til i Hamburg, og er hele tiden på jakt etter å utvikle noe ekstraordinært og uvanlig, både til barn, voksne, uterommet og de fleste rom i hjemmet.

Sorter etter:

Donkey products ballongbil roadstar rød

Ballongbil, Roadstar rød, fra Donkey Products. Herlig ballongdrevet bil, for små bilentusiaster med store lunger! Blås opp ballongen, sett den kule bilen på gulvet, og se Roadstar 12 fly av gårde! OBS: Brukes kun under tilsyn av voksne.
104205

donkey products badehette clowny

Badehette, Clowny, fra Donkey Products. Gjør bading og svømming til en lek med denne kule badehetten med gøyalt klovnefiskmotiv!
86041

donkey products badesvamper pirat

Artige badesvamper, pirathatt og sverd, fra Donkey Produkts. Perfekt for badekaret! Med dette settet kan barna leke pirater på de 7 hav når de bader, samtidig som de blir rene og pene. Finnes i flere varianter.
1058405

donkey products badesvamper prinsesse

Artige badesvamper, prinsessekrone og tryllestav, fra Donkey Produkts. Perfekt for badekaret! Med dette settet kan barna leke prinsesser når de bader, samtidig som de blir rene og pene. Finnes i flere varianter.
1058406

donkey products ballongbil silverstar grå

Ballongbil, Silverstar grå, fra Donkey Products. Herlig ballongdrevet bil, for små bilentusiaster med store lunger! Blås opp ballongen, sett den kule bilen på gulvet, og se Silverstar 6 fly av gårde! OBS: Brukes kun under tilsyn av voksne.
104206

donkey products ballongbåt booster 66

Ballongbåt, Booster 66, fra Donkey Products. Herlig ballongdrevet båt, for små seilere med store lunger! Ta denne kule badeleken med til vannkanten eller i badekaret, blås opp ballongen, og se Booster 66 putre av gårde! OBS: Brukes kun under tilsyn av voksne.
86047

donkey products ballongbåt cruiser 88

Ballongbåt, Cruiser 88, fra Donkey Products. Herlig ballongdrevet båt, for små seilere med store lunger! Ta denne kule badeleken med til vannkanten eller i badekaret, blås opp ballongen, og se Cruiser 88 putre av gårde! OBS: Brukes kun under tilsyn av voksne.
86048

donkey products barneskje and quak quak

Barneskje, and Quak Quak, fra Donkey Products. Skjeen som gjør måltidet til en morsom og hyggelig opplevelse, både for barna og foreldrene! Tilgjengelig i flere varianter.
86046

donkey products barneskje fly knatter

Barneskje, fly Knatter, fra Donkey Products. Skjeen som gjør måltidet til en morsom og hyggelig opplevelse, både for barna og foreldrene! Tilgjengelig i flere varianter.
86044

donkey products barneskje racerbil zoom

Barneskje, racerbil Zooom, fra Donkey Products. Skjeen som gjør måltidet til en morsom og hyggelig opplevelse, både for barna og foreldrene! Tilgjengelig i flere varianter.
86045
Tilbud

donkey products knagg frosk

Morsom knagg, Frosk, fra Donkey Products. Med hvite trekuler som øyne og en grønn wallsticker som ansikt, vil denne kule frosken gjøre det til en lek for barna å henge opp klærne sine! Gjør seg utmerket både i gangen og på barnerommet. Skruer følger med i pakken. 
77027

donkey products linjal apollo

Solid linjal, Apollo, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker romfart! Linjalen finnes i flere fine varianter.
78829