Donkey Products

Donkey Products er et designmerke for uvanlige gaveartikler. Samtidig med produktutviklingen, er også merket en del av underholdningsindustrien. Med hver av sine produkter forsøker Donkey å fortelle en liten historie som kan trylle fram smilet.
Donkey Products ble grunnlagt av Florian Berger, som kom fra en gaveartikkelfamilie i Hamburg. Donkey holder fortsatt til i Hamburg, og er hele tiden på jakt etter å utvikle noe ekstraordinært og uvanlig, både til barn, voksne, uterommet og de fleste rom i hjemmet.

Sorter etter:
Tilbud

donkey products badesvamper pirat

Artige badesvamper, pirathatt og sverd, fra Donkey Produkts. Perfekt for badekaret! Med dette settet kan barna leke pirater på de 7 hav når de bader, samtidig som de blir rene og pene. Finnes i flere varianter.
1058405
Tilbud

donkey products badesvamper prinsesse

Artige badesvamper, prinsessekrone og tryllestav, fra Donkey Produkts. Perfekt for badekaret! Med dette settet kan barna leke prinsesser når de bader, samtidig som de blir rene og pene. Finnes i flere varianter.
1058406
Tilbud

donkey products ballongbil silverstar grå

Ballongbil, Silverstar grå, fra Donkey Products. Herlig ballongdrevet bil, for små bilentusiaster med store lunger! Blås opp ballongen, sett den kule bilen på gulvet, og se Silverstar 6 fly av gårde! OBS: Brukes kun under tilsyn av voksne.
104206
Tilbud

donkey products ballongbåt cruiser 88

Ballongbåt, Cruiser 88, fra Donkey Products. Herlig ballongdrevet båt, for små seilere med store lunger! Ta denne kule badeleken med til vannkanten eller i badekaret, blås opp ballongen, og se Cruiser 88 putre av gårde! OBS: Brukes kun under tilsyn av voksne.
86048
Tilbud

donkey products barneskje racerbil zoom

Barneskje, racerbil Zooom, fra Donkey Products. Skjeen som gjør måltidet til en morsom og hyggelig opplevelse, både for barna og foreldrene! Tilgjengelig i flere varianter.
86045
Tilbud

donkey products knagg frosk

Morsom knagg, Frosk, fra Donkey Products. Med hvite trekuler som øyne og en grønn wallsticker som ansikt, vil denne kule frosken gjøre det til en lek for barna å henge opp klærne sine! Gjør seg utmerket både i gangen og på barnerommet. Skruer følger med i pakken. 
77027
Tilbud

donkey products linjal apollo

Solid linjal, Apollo, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker romfart! Linjalen finnes i flere fine varianter.
78829
Tilbud

donkey products linjal cinderella

Solid linjal, Cinderella, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker prinsesser! Linjalen finnes i flere fine varianter.
70694
Tilbud

donkey products linjal freddy

Solid linjal, Freddy, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker å sage og bygge! Linjalen finnes i flere fine varianter.
70693
Tilbud

donkey products linjal pencilmania

Solid linjal, Pencilmania, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker å tegne og skrive! Linjalen finnes i flere fine varianter.
78827
Tilbud

donkey products linjal star

Solid linjal, Donkey star, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker tøffe sko! Linjalen finnes i flere fine varianter.
78830
Tilbud

donkey products linjal waldi

Solid linjal, Waldi, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker hunder! Linjalen finnes i flere fine varianter.
70692