• donkey products pennal sneaker blå - slideshow 1

donkey products pennal sneaker blå

Varenummer: 77028
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Kult pennal, blå sneaker, fra Donkey Products. Endelig er det lov med sko på pulten! Pennalet kommer med 4 stk avvaskbare tusjer, så her er det bare å gjøre sneakeren så personlig en bare vil.

Kult pennalblå sneaker, fra Donkey Products. Endelig er det lov med sko på pulten! Pennalet kommer med 4 stk avvaskbare tusjer, så her er det bare å gjøre sneakeren så personlig en bare vil.

Length 24 cm
Width 8,5 cm
Colour Blå
Material Polyester

donkey products pennal sneaker hvit

Kult pennal, hvit sneaker, fra Donkey Products. Endelig er det lov med sko på pulten! Pennalet kommer med 4 stk avvaskbare tusjer, så her er det bare å gjøre sneakeren så personlig en bare vil.
77030

donkey products barnelue monster

Barnelue, Monster, fra Donkey Products. Det er kult å gå med lue! I hvert fall med denne tøffe monsterlua, som er foret med myk fleece. Kommer i str. 53 (fra 3 år).   
77023

donkey products i-woody smarttelefon blå

i-Woody, My First Smartphone, fra Donkey Products. La barna slippe fantasien løs med denne kjempefine smarttelefonen i tre. Med tavle og kritt kan barna selv bestemme hva som skal vises på skjermen. Dette er et 100 % naturlig produkt, fargeforskjeller og uregelmessigheter i trematerialet kan dermed forekomme. I i-Wood-serien finnes også nettbrett og datamaskin, samt smarttelefonen i flere farger. Kritt og svamp følger med i pakken. Passer ikke for barn under 3 år.
65577