Tilbud
  • donkey products pennal sneaker blå - slideshow 1

donkey products pennal sneaker blå

Varenummer: 77028
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Kult pennal, blå sneaker, fra Donkey Products. Endelig er det lov med sko på pulten! Pennalet kommer med 4 stk avvaskbare tusjer, så her er det bare å gjøre sneakeren så personlig en bare vil.

Kult pennalblå sneaker, fra Donkey Products. Endelig er det lov med sko på pulten! Pennalet kommer med 4 stk avvaskbare tusjer, så her er det bare å gjøre sneakeren så personlig en bare vil.

Length 24 cm
Width 8,5 cm
Colour Blå
Material Polyester
Tilbud

donkey products barnelue monster

Barnelue, Monster, fra Donkey Products. Det er kult å gå med lue! I hvert fall med denne tøffe monsterlua, som er foret med myk fleece. Kommer i str. 53 (fra 3 år).  
77023
Tilbud

donkey products i-woody smarttelefon blå

i-Woody, My First Smartphone, fra Donkey Products. La barna slippe fantasien løs med denne kjempefine smarttelefonen i tre. Med tavle og kritt kan barna selv bestemme hva som skal vises på skjermen. Dette er et 100 % naturlig produkt, fargeforskjeller og uregelmessigheter i trematerialet kan dermed forekomme. I i-Wood-serien finnes også nettbrett og datamaskin, samt smarttelefonen i flere farger. Kritt og svamp følger med i pakken.Passer ikke for barn under 3 år.
65577