ferm living knagg katt

Varenummer: 98616
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Knagg, katt, fra ferm LIVING. Skap ekstra liv og glede på barnerommet med denne søte knaggen i håndmalt tre. Finnes i flere fine varianter. Skrue medfølger.

Knagg, katt, fra ferm LIVING. Skap ekstra liv og glede på barnerommet med denne søte knaggen i håndmalt tre. Finnes i flere fine varianter. Skrue medfølger.

Diameter 5,5 cm
Width 7 cm
Colour Blå
Material Bøketre

ferm living knagg hund

Knagg, hund, fra ferm LIVING. Skap ekstra liv og glede på barnerommet med denne søte knaggen i håndmalt tre. Finnes i flere fine varianter. Skrue medfølger.
71405

ferm living knagg kanin

Knagg, kanin, fra ferm LIVING. Skap ekstra liv og glede på barnerommet med denne søte knaggen i håndmalt tre. Finnes i flere fine varianter. Skrue medfølger.
71404

ferm living knagg sjøløve

Knagg, sjøløve, fra ferm LIVING. Skap ekstra liv og glede på barnerommet med denne søte knaggen i håndmalt tre. Finnes i flere fine varianter. Skrue medfølger.
71406

ferm living knagg ugle

Knagg, ugle, fra ferm LIVING. Skap ekstra liv og glede på barnerommet med denne kule knaggen i håndmalt tre. Finnes i flere fine varianter. Skrue medfølger.
98617
Tilbud

ferm living høydemåler mint

Høydemåler i mint, fra ferm LIVING. Følg med på barnets vekst med denne fine høydemåleren, som går opp til 170 cm. Kjempefin som dekor på barnerommet!
93306

ferm living lampe car mørk grå

Lampe, Car i mørk grå, fra ferm LIVING. En kul vegglampe formet som en bil! Lampen gir et mykt og behagelig lys i rommet, og skaper en koselig atmosfære. Lampen er laget av eikefiner, og CE-testet. G4 lyspære X2 (ikke inkludert) max 3W.    
93305

ferm living leketelt mint dot

Leketelt, Mint Dot, fra ferm LIVING. Skap et eget lite gjemmested for de minste med dette superfine leketeltet! Teltet er laget av solid bomullskanvas med en herlig prikkete mintfarge, og holdes opp ved hjelp av en tretramme. Her kan barna leke, lese eller bare slappe av, og om de vil være helt i fred, er det bare å rulle ned gardinene foran vinduene. Teltet kan enkelt foldes sammen, flyttes rundt og lagres.
90464