Tilbud

ferm living lampe cactus grønn

Varenummer: 98618
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Lampe, Cactus i grønn, fra ferm LIVING. En kul vegglampe formet som en kaktus! Lampen gir et mykt og behagelig lys i rommet, og skaper en koselig atmosfære. Den er laget av kryssfinèr, er CE-testet, og benytter 2 x G4 LED pærer, maks 3 W. (Lyspærene medfølger ikke).

Lampe, Cactus i grønn, fra ferm LIVING. En kul vegglampe formet som en kaktus!
Lampen gir et mykt og behagelig lys i rommet, og skaper en koselig atmosfære. Den er laget av kryssfinèr, er CE-testet, og benytter 2 x G4 LED pærer, maks 3 W. (Lyspærene medfølger ikke).

OBS: Kun på slag i nettbutikken.

Width 21 cm
Height 47 cm
Colour Grønn
Material Lakkert kryssfinèr

Ferm Living lampe Air balloon grey

Lampe, Air balloon, grå fra ferm LIVING. En kul vegglampe formet som en varmluftsballong! Lampen gir et mykt og behagelig lys i rommet, og skaper en koselig atmosfære.Lampen er laget av eikefiner, og CE-testet.  Lyspære medfølger ikke, lampen tar to G4 pærer, max 2 x 3W.        
86759

Ferm Living lampe Air balloon oak

Lampe, Air balloon, i eik fra ferm LIVING. En kul vegglampe formet som en varmluftsballong!  Lampen gir et mykt og behagelig lys i rommet, og skaper en koselig atmosfære.Lampen er laget av eikefiner, og CE-testet. Lyspære medfølger ikke, lampen tar to G4 pærer, max 2 x 3W.  
86760

ferm living lampe air balloon rosa

Lampe, Air balloon i rosa, fra ferm LIVING. En kul vegglampe formet som en varmluftsballong!Lampen gir et mykt og behagelig lys i rommet, og skaper en koselig atmosfære.Lampen er laget av eikefiner, og CE-testet.  Lyspære medfølger ikke, lampen tar to G4 pærer, max 2 x 3W.   
90471

Ferm Living lampe Car

Lampe, Car, fra ferm LIVING. En kul lampe formet som en bil! Lampen gir et mykt og behagelig lys i rommet, og skaper en koselig atmosfære. Lampen er laget av røykt eikefiner, og er CE-testet. Lyspære medfølger ikke. Lampen tar to G4 pærer, max 2 x 3 W.  
1055809

ferm living lampe car mørk grå

Lampe, Car i mørk grå, fra ferm LIVING. En kul vegglampe formet som en bil! Lampen gir et mykt og behagelig lys i rommet, og skaper en koselig atmosfære. Lampen er laget av eikefiner, og CE-testet. G4 lyspære X2 (ikke inkludert) max 3W.    
93305

Ferm Living lampe car petrol

Lampe, Car i petrol, fra ferm LIVING. En kul lampe formet som en bil! Lampen gir et mykt og behagelig lys i rommet, og skaper en koselig atmosfære. Lampen er laget av eikefiner, og er CE-testet. Lyspære medfølger ikke. Lampen tar to G4 pærer, max 2 x 3 W.
65831

Ferm Living lampe My Deer

Lampe, My Deer, i eik fra ferm LIVING. En nydelig barnelampe formet som et dådyr! Lampen gir et mykt og behagelig lys i rommet, og skaper en koselig atmosfære. Lampen er laget av røykt eikefiner, og er CE-testet. Lyspære medfølger ikke. Vi selger dette utenom. Lampen tar to G4 LED pærer, max 2x3W.   
1055810

Ferm Living lampe My Deer lyserosa

Lampe, My Deer, i lyserosa fra ferm LIVING. En kul lampe formet som et dådyr! Lampen gir et mykt og behagelig lys i rommet, og skaper en koselig atmosfære. Lampen er laget av røykt eikefiner, og er CE-testet. Lyspære medfølger ikke. Lampen tar to G4 pærer, max 2 x 3 W.    
65830

ferm living knagg katt

Knagg, katt, fra ferm LIVING. Skap ekstra liv og glede på barnerommet med denne søte knaggen i håndmalt tre. Finnes i flere fine varianter. Skrue medfølger.
98616

ferm living little stripy pledd blå

Pledd, Little Stripy i blå, fra ferm LIVING. Hold minstemann god og varm med dette nydelige, myke pleddet i 100 % bomull. Jacquardstrikking speilvender fargene på motsatt side og gir en spennende effekt. Teppet kan vaskes på 30 grader finvask.
93298
Tilbud

varanassi gulvteppe cactus

Gulvteppe, Cactus, fra Varanassi. Herlig, håndvevd teppe i 100 % bomull. Teppet er utsmykket med stiliserte kaktuser og teksten
96105