Tilbud
  • ferm living toalettveske terrazzo grå - slideshow 1

ferm living toalettveske terrazzo grå

Varenummer: 98611
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Toalettveske, Terrazzo i grå, fra ferm LIVING. Kjempefin toalettveske i økologisk bomull, utsmykket med stilig Terrazzo-print og dekorativ glidelås i messing. Her er det god plass til det aller viktigste, perfekt til både korte og lange turer!

Toalettveske, Terrazzo i grå, fra ferm LIVING. Kjempefin toalettveske i økologisk bomull, utsmykket med stilig Terrazzo-print og dekorativ glidelås i messing. Her er det god plass til det aller viktigste, perfekt til både korte og lange turer!

OBS: Kun på salg i nettbutikken.

Length 20 cm
Width 10 cm
Height 11 cm
Colour Grå
Material Økologisk bomull
Tilbud

ferm living toalettveske terrazzo rosa

Toalettveske, Terrazzo i rosa, fra ferm LIVING. Kjempefin toalettveske i økologisk bomull, utsmykket med stilig Terrazzo-print og dekorativ glidelås i messing. Her er det god plass til det aller viktigste, perfekt til både korte og lange turer!
98610
Tilbud

ferm living bambus kopp terrazzo grå

Kopp i bambus, Terrazzo i grå, fra ferm LIVING. Gjør stas på måltidet med denne flotte koppen i bambus, dekorert med det stilige terrazzo-mønsteret. Bambusmaterialet er nedbrytbart og er et godt valg for miljøet. Kan vaskes i oppvaskmaskin, men er uegnet for mikrobølgeovn. Fri for BPA, PCP og ftalater. Bambus er et naturmateriale, farge og tekstur kan derfor variere litt.
98613
Tilbud

ferm living bambus tallerken terrazzo grå

Tallerken i bambus, Terrazzo i grå, fra ferm LIVING. Gjør stas på måltidet med dette flotte fatet i bambus, dekorert med det stilige terrazzo-mønsteret. Bambusmaterialet er nedbrytbart og er et godt valg for miljøet. Kan vaskes i oppvaskmaskin, men er uegnet for mikrobølgeovn. Fri for BPA, PCP og ftalater. Bambus er et naturmateriale, farge og tekstur kan derfor variere litt.
98615

ferm living knot saccosekk terrazzo rosa

Knot saccosekk, Terrazzo i rosa, fra ferm LIVING. Pynt opp barnerommet eller gi minstemann en skikkelig kul og komfortabel sitteplass i stua! Denne stilige saccosekken blir garantert en favoritt og et blikkfang i rommet. Passer for barn opp til 6 år. Trekket er avtakbart og kan vaskes på 30 grader finvask.
93299

ferm living tote bag XL terrazzo grå

Tote bag, XL, Terrazzo i grå, fra ferm LIVING. Et ekstra stort og praktisk bærenett i økologisk bomull, dekorert med det tøffe Terrazzo-mønsteret. Perfekt til alt viktig som skal fraktes hit og dit, både i hverdagen og på ferie. Bærenettet kan vaskes på 40 grader.
98609