Tilbud

ferm living toalettveske terrazzo rosa

Varenummer: 98610
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Toalettveske, Terrazzo i rosa, fra ferm LIVING. Kjempefin toalettveske i økologisk bomull, utsmykket med stilig Terrazzo-print og dekorativ glidelås i messing. Her er det god plass til det aller viktigste, perfekt til både korte og lange turer!

Toalettveske, Terrazzo i rosa, fra ferm LIVING. Kjempefin toalettveske i økologisk bomull, utsmykket med stilig Terrazzo-print og dekorativ glidelås i messing. Her er det god plass til det aller viktigste, perfekt til både korte og lange turer!

OBS: Kun på salg i nettbutikken.

Length 20 cm
Width 10 cm
Height 11 cm
Colour Rosa
Material Økologisk bomull
Tilbud

ferm living toalettveske terrazzo grå

Toalettveske, Terrazzo i grå, fra ferm LIVING. Kjempefin toalettveske i økologisk bomull, utsmykket med stilig Terrazzo-print og dekorativ glidelås i messing. Her er det god plass til det aller viktigste, perfekt til både korte og lange turer!
98611
Tilbud

ferm living bambus kopp terrazzo rosa

Kopp i bambus, Terrazzo i rosa, fra ferm LIVING. Gjør stats på måltidet med denne flotte koppen i bambus, dekorert med det stilige terrazzo-mønsteret. Bambusmaterialet er nedbrytbart og er et godt valg for miljøet. Kan vaskes i oppvaskmaskin, men er uegnet for mikrobølgeovn. Fri for BPA, PCP og ftalater. Bambus er et naturmateriale, farge og tekstur kan derfor variere litt.
98612
Tilbud

ferm living bambus tallerken terrazzo rosa

Tallerken i bambus, Terrazzo i rosa, fra ferm LIVING. Gjør stas på måltidet med dette flotte fatet i bambus, dekorert med det stilige terrazzo-mønsteret. Bambusmaterialet er nedbrytbart og er et godt valg for miljøet. Kan vaskes i oppvaskmaskin, men er uegnet for mikrobølgeovn. Fri for BPA, PCP og ftalater. Bambus er et naturmateriale, farge og tekstur kan derfor variere litt.
98614

ferm living knot saccosekk terrazzo rosa

Knot saccosekk, Terrazzo i rosa, fra ferm LIVING. Pynt opp barnerommet eller gi minstemann en skikkelig kul og komfortabel sitteplass i stua! Denne stilige saccosekken blir garantert en favoritt og et blikkfang i rommet. Passer for barn opp til 6 år. Trekket er avtakbart og kan vaskes på 30 grader finvask.
93299