• Filiokus media rosa spørrebok hva vil du bli når du blir stor? - slideshow 1
  • Filiokus media rosa spørrebok hva vil du bli når du blir stor? - slideshow 2
  • Filiokus media rosa spørrebok hva vil du bli når du blir stor? - slideshow 3
  • Filiokus media rosa spørrebok hva vil du bli når du blir stor? - slideshow 4
  • Filiokus media rosa spørrebok hva vil du bli når du blir stor? - slideshow 5

Filiokus media rosa spørrebok hva vil du bli når du blir stor?

Varenummer: 85418
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Hva vil du bli når du blir stor? Rosa spørrebok med 365 små og store spørsmål til barnet er en fin bok fra forlaget Filiokus media. Boken inneholder ett spørsmål for hver dag i året. Barn er i stadig forandring og det samme er synet de har på verden rundt seg. Så hvordan endrer svarene seg når barna får det samme spørsmålet ett og to år senere?Du har mulighet til å notere nye svar på samme dato på de kommende årene. Hvordan du bruker den velger du selv, men uansett gir boka en unik mulighet til å følge utviklingen av barnets tanker og følelser rundt temaer som opptar barnet i hverdagen. Boka passer for barn fra ca. 3 år og oppover. 

Hva vil du bli når du blir stor? Rosa spørrebok med 365 små og store spørsmål til barnet er en fin bok fra forlaget Filiokus media. Boken inneholder ett spørsmål for hver dag i året. 

Barn er i stadig forandring og det samme er synet de har på verden rundt seg. Så hvordan endrer svarene seg når barna får det samme spørsmålet ett og to år senere?
Du har mulighet til å notere nye svar på samme dato på de kommende årene. Hvordan du bruker den velger du selv, men uansett gir boka en unik mulighet til å følge utviklingen av barnets tanker og følelser rundt temaer som opptar barnet i hverdagen. 

Boka passer for barn fra ca. 3 år og oppover. 

Length 15,6 cm
Width 3,7 cm
Height 21,8 cm
Colour Blå

Blafre barnesekk rosa 6l

Barnesekk, rosa, 6 liter fra Blafre. God på små rygger, med myke og solide skulderreimer. Sekken har brystreim som kan tas av. Denne sekken har Blafre selv designet og utviklet hjemme på Ekeberg, fordi de ikke har funnet barnehagesekken de ønsket seg. Enkel i formen, fire rene farger å velge mellom og løsninger som gjør den god på små rygger. Brystreimen på fremsiden er en viktig detalj som gjør at sekken sitter godt og tåler tumling. Modellen er inspirert av gamledager, men har moderne løsninger med tanke på ergonomi - det beste fra to verdener. Akkurat passe stor, du får plass til matboks og flaske og litt ekstra ting og tang. Passer for barn fra 1,5 til 4 år.
78464

Blafre matboks med rom rosa

Matboks med rom, rosa, fra Blafre. Denne matboksen er designet, utviklet og produsert i Norge - med en hel blomstereng på lokket. Kvaliteten er tipptopp, den er laget i plast (HDPE) uten snuskete stoffer som BPA og ftalater. Innvendig har matboksen tre rom, klar for å romme hjerteformede agurkbiter, eller en liten yoghurt - de får plass inni!  Matboksen tåler store temperaturforskjeller (-40º til +120º), og trives godt i oppvaskmaskinen.
72981