• den beste boken om meg fill & tell
  • Fill & Tell Den beste boken om meg - slideshow 1
  • Fill & Tell Den beste boken om meg - slideshow 2
  • Fill & Tell Den beste boken om meg - slideshow 3
  • Fill & Tell Den beste boken om meg - slideshow 4
  • Fill & Tell Den beste boken om meg - slideshow 5

Fill & Tell Den beste boken om meg

Varenummer: 1054442
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Den beste boken om meg, fra Fill & Tell. En moderne historiebok, hvor foreldrene forteller om sine barn fra første møte, og til de fyller fem. Boken er laget for å inspirerere og hjelpe forfatteren, til å lage et album barnet ønsker å beholde hele livet. Et ordentlig album av høy kvalitet med masse plass til historier, bilder og et par plastlommer til viktige små saker. med morsomme illustrasjoner passer den til både gutter og jenter. Perfekt gave til nybakteforeldre, dåp eller navnedag, eller en gave til ditt eget barn. Boken består av et spiralinnbundet album, med soft cover, og 50 sider tykt papir som er godt å skrive på. Bokens innhold: - Her ser dere meg - Mine foreldre - Alle venter på meg - Jeg er fremme -  Hjemme - Den første tiden - Jeg heter - Sånn ser jeg ut - Aller første - Slik er jeg - Om slekten min - Jeg spiser - Jeg snakker - Mine favoritter - I barnehagen - Jeg liker å gjøre - Om mine reiser - Året jeg ble født - Gjem på noen saker - Jeg tegner      

Den beste boken om meg, fra Fill & Tell. En moderne historiebok, hvor foreldrene forteller om sine barn fra første møte, og til de fyller fem. Boken er laget for å inspirerere og hjelpe forfatteren, til å lage et album barnet ønsker å beholde hele livet. Et ordentlig album av høy kvalitet med masse plass til historier, bilder og et par plastlommer til viktige små saker. med morsomme illustrasjoner passer den til både gutter og jenter. Perfekt gave til nybakteforeldre, dåp eller navnedag, eller en gave til ditt eget barn. Boken består av et spiralinnbundet album, med soft cover, og 50 sider tykt papir som er godt å skrive på.

Bokens innhold:

- Her ser dere meg
- Mine foreldre
- Alle venter på meg
- Jeg er fremme
-  Hjemme
- Den første tiden
- Jeg heter
- Sånn ser jeg ut
- Aller første
- Slik er jeg
- Om slekten min
- Jeg spiser
- Jeg snakker
- Mine favoritter
- I barnehagen
- Jeg liker å gjøre
- Om mine reiser
- Året jeg ble født
- Gjem på noen saker
- Jeg tegner


 

 

 

Product nr. 1054442
Color Multicolor
Width 22 cm
Height 23 cm

Blafre barnesekk gul 6l

Barnesekk, gul, 6 liter fra Blafre. God på små rygger, med myke og solide skulderreimer. Sekken har brystreim som kan tas av. Denne sekken har Blafre selv designet og utviklet hjemme på Ekeberg, fordi de ikke har funnet barnehagesekken de ønsket seg. Enkel i formen, fire rene farger å velge mellom og løsninger som gjør den god på små rygger. Brystreimen på fremsiden er en viktig detalj som gjør at sekken sitter godt og tåler tumling. Modellen er inspirert av gamledager, men har moderne løsninger med tanke på ergonomi - det beste fra to verdener. Akkurat passe stor, du får plass til matboks og flaske og litt ekstra ting og tang. Passer for barn fra 1,5 til 4 år.
72976

Design Letters bestikk melamin Arne Jacobsen

Bestikk i melamin, fra Design Letters. Typografien på bestikket er designet av Arne Jacobsen. Tåler oppvaskmaskin.   
68095

Sophie la Girafe bitering

Bitering, Sophie la girafe. Sophie la Giraffe er en fransk, verdensberømt og håndlaget giraff som har gledet millioner av barn siden 25.mai 1961 - st sophies dag. Biteringen er fremstilt i 100% naturgummi fra Hevea treet, og er selvfølgelig ftalatfri/giftfri. De to ringene er myke og gode å tygge på, og har i tillegg forskjellig overflate, alt etter hvor tidlig i tannprosessen ditt barn er. En perfekt velkommen-til-verden-gave!
1056615