Fred

Det unike merket Fred kommer fra Rhode Island i USA. Fred fokuserer på å designe produkter som løser et problem, får deg til å smile og som ikke koster en formue. De tar vanlige hverdagsprodukter og forvandler dem til noe nytt og friskt, uventet og morsomt. 

Sorter etter:
Tilbud

fred bitering chill baby bling

Bitering, Chill baby bling, fra Fred. Herlig bitering til underholdning for både barn og voksne! Biteringen er fri for PVC og BPA, og møter alle sikkerhetskrav. Egnet for babyer fra 3 måneder.
80710
Tilbud

fred bitering chill baby mustache

Bitering, Chill baby mustache, fra Fred. Herlig bitering til underholdning for både barn og voksne! Biteringen er fri for PVC og BPA, og møter alle sikkerhetskrav. Egnet for babyer fra 3 måneder.
80709
Tilbud

fred smokk chill baby panic button

Morsom smokk, Chill baby panic button, fra Fred. Chill baby-smokkene er designet for å gi barnet den trøsten det trenger, og foreldrene den roen de trenger. Smokkene er fri for PVC og BPA, og møter alle sikkerhetskrav. Passer for babyer fra 0-6 måneder.
80707
Tilbud

fred smokk chill baby stopper

Morsom smokk, Chill baby stopper, fra Fred. Chill baby-smokkene er designet for å gi barnet den trøsten det trenger, og foreldrene den roen de trenger. Smokkene er fri for PVC og BPA, og møter alle sikkerhetskrav. Passer for babyer fra 0-6 måneder.
80708