gåleker og hoppedyr

Sorter etter:

Sebra scooter grå

Scooter fra Sebra. Flott scooter i bøketre, klar for morsom og lærerik lek! Barnet skal selv drive scooteren framover, en kjempefin øvelse for balansen og grovmotorikken. Et fint alternativ til trehjulsykkel eller løpesykkel. Scooteren er laget for innendørs bruk, og de tre hjulene er belagt med gummikant, noe som hindrer støy og samtidig skåner gulvet. Klar - ferdig - kjør!
101429

goki gåbil flamme

Flammelakkert gåbil fra Goki. Med denne supertøffe gåbilen blir det full fart i huset! En herlig leke for små bilentusiaster, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
50355

goki gåbil freestyle

Gåbil, Freestyle, fra Goki. Med denne supertøffe gåbilen blir det full fart i huset! En herlig leke for små bilentusiaster, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
1055856

goki gåbil rød

Rød gåbil fra Goki. Med denne supertøffe racerbilen blir det full fart i huset! En herlig leke for små bilentusiaster, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
51714

goki gåleke fly

Gåleke, fly, fra Goki. Med dette supertøffe flyet blir det full fart i huset! En herlig leke for små flyentusiaster, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
50356

imagetoys gåbil mint

Mintfarget gåbil fra Imagetoys. Med denne stilige gåbilen blir det full fart i huset! En herlig leke for små bilentusiaster, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
70317

imagetoys gåbil politibil

Gåbil, Politibil, fra Imagetoys. Med denne tøffe politibilen blir det full fart i huset! En herlig leke for små bilentusiaster, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
1058739

imagetoys gåbil rosa

Rosa gåbil fra Imagetoys. Med denne stilige gåbilen blir det full fart i huset! En herlig leke for små bilentusiaster, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
1058738

imagetoys gåbil taxi

Gåbil, Taxi, fra Imagetoys. Med denne kule taxien blir det full fart i huset! En herlig leke for små sjåfører, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
1058737

wonderworld gyngeshest rød

Gyngehest fra Wonderworld. Rødmalt gyngehest i nydelig design. Perfekt leke for å styrke balansen, også er det jo så moro! Skinnenes utforming gjør at gyngesten ikke tipper forover/bakover når farten blir stor. Passer for barn fra 18-36 måneder. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.  
87370
Tilbud

wonderworld gåbil hund

Gåbil, Hund, fra Wonderworld. Nydelig gåbil i bøyd gummitre, formet som en vennlig hund. Hjulene foran gjør at hunden kan svinge 360 grader, mens gummihjulene bak sørger for et godt golvfeste. En flott gåbil, som fremmer motorikk, balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18-36 måneder. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
70712

wonderworld gåvogn brannbil

Gåvogn, brannbil, fra Wonderworld. Den lille kan ta noen små steg alene, men trenger kanskje litt assistanse for å holde balansen. Denne fine gåvogna er til god hjelp, og en bremsekloss sørger for at det ikke går altfor fort. Når barnet trenger en pause, kan det sette seg ned og lære om geometriske former ved hjelp av treklossene som følger med. Passer for barn fra 12 måneder. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.   
87369