Goki

Den tyske merkevaren Goki (Gollnest & Kiesel) leverer treleker av høy kvalitet, der kjennetegnene er funksjonell design og moderne farger. Gode leker som er med på å fremme barnas motoriske og sensoriske utvikling.

Sorter etter:

goki balansespill stiger

Balansespill med stiger, fra Goki. Her gjelder det å stable de 20 fargerike stigene både smart og forsiktig, slik at sluttresultatet ikke velter. Hvor høyt kan du bygge? Morsomt og utfordrende! Passer for barn fra 4 år.Hver stige er 18 cm lang.
1053278

goki gåbil flamme

Flammelakkert gåbil fra Goki. Med denne supertøffe gåbilen blir det full fart i huset! En herlig leke for små bilentusiaster, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
50355

goki gåbil rød

Rød gåbil fra Goki. Med denne supertøffe racerbilen blir det full fart i huset! En herlig leke for små bilentusiaster, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
51714

goki gåleke fly

Gåleke, fly, fra Goki. Med dette supertøffe flyet blir det full fart i huset! En herlig leke for små flyentusiaster, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
50356

goki kuleramme

Klassisk kuleramme (Abakus) fra Goki. Flott og fargerik ramme med 60 kuler som kan skyves fram og tilbake. Dette er en utmerket leke for både telleferdighet, øye-hånd-koordinasjon og fargegjenkjennelse. Passer for barn fra 3 år.
1057282