Goki

Den tyske merkevaren Goki (Gollnest & Kiesel) leverer treleker av høy kvalitet, der kjennetegnene er funksjonell design og moderne farger. Gode leker som er med på å fremme barnas motoriske og sensoriske utvikling.

Sorter etter:

Goki bursdagstog

Bursdagstog fra Goki. Sett ekstra farge på bursdagsfeiringen med dette flotte toget i tre, bestående av et lokomotiv og 7 fargerike vogner. Tall fra 1-6 følger med i pakken. Lys er ikke inkludert.
50322

Goki bursdagstog elefanter

Bursdagstog, elefanter, fra Goki. Sett ekstra farge på bursdagsfeiringen med dette flotte toget, bestående av 8 søte vogner i tre. Tall fra 1-10 følger med i pakken. Lys er ikke inkludert.
1057273

goki balansespill delfin

Balansespill, delfin, fra Goki. Morsomt spill som går ut på å stable så mange ringer på delfinens mage som mulig. Her gjelder det å være taktisk, i tillegg til at både finmotorikk og balansekunst blir satt på prøve. Passer for barn fra 4 år. Spillet inneholder små deler og er uegnet for barn under 3 år.
1055481

goki balansespill stiger

Balansespill med stiger, fra Goki. Her gjelder det å stable de 20 fargerike stigene både smart og forsiktig, slik at sluttresultatet ikke velter. Hvor høyt kan du bygge? Morsomt og utfordrende! Passer for barn fra 4 år. Hver stige er 18 cm lang.
1053278

goki bursdagslys blå

Blå bursdagslys, 10 stk, fra Goki. Passer perfekt til bursdagstogene fra Goki. Lysene kommer også i hvit og rosa.
1057275

goki bursdagslys hvit

Hvite bursdagslys, 10 stk, fra Goki. Passer perfekt til bursdagstogene fra Goki. Lysene kommer også i blå og rosa.
50351

goki bursdagslys rosa

Rosa bursdagslys, 10 stk, fra Goki. Passer perfekt til bursdagstogene fra Goki. Lysene kommer også i blå og hvit.
1057274

goki gåbil flamme

Flammelakkert gåbil fra Goki. Med denne supertøffe gåbilen blir det full fart i huset! En herlig leke for små bilentusiaster, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
50355

goki gåbil freestyle

Gåbil, Freestyle, fra Goki. Med denne supertøffe gåbilen blir det full fart i huset! En herlig leke for små bilentusiaster, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
1055856

goki gåbil rød

Rød gåbil fra Goki. Med denne supertøffe racerbilen blir det full fart i huset! En herlig leke for små bilentusiaster, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
51714

goki gåleke fly

Gåleke, fly, fra Goki. Med dette supertøffe flyet blir det full fart i huset! En herlig leke for små flyentusiaster, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
50356

goki kuleramme

Klassisk kuleramme (Abakus) fra Goki. Flott og fargerik ramme med 60 kuler som kan skyves fram og tilbake. Dette er en utmerket leke for både telleferdighet, øye-hånd-koordinasjon og fargegjenkjennelse. Passer for barn fra 3 år.
1057282