Heimess

Heimess treleker for babyer og småbarn har blitt «Made in Germany» i over 50 år. Flotte, solide leker som er med på å fremme babyens grunnleggende utvikling av sansepersepsjon, motorikk og koordinasjon. De fleste produktene er GS-merket, moe som indikerer anerkjennelse fra uavhengige testinstitutter av "Tested Safety".

Sorter etter:

Heimess klips marihøne

Marihøne klips fra Heimess. En søt figur i tre og lyden fra en raslende bjelle utgjør fin underholdning for den lille. Klipses enkelt fast til klærne eller andre tekstiler.
50341

heimess smokkelenke blå

Blå smokkelenke fra Heimess. Hold fast på yndlingssmokken med denne fine smokkelenka i tre. Festes enkelt til klærne ved hjelp av klips.Tilgjengelig i flere farger.
50333

heimess smokkelenke grønn

Grønn smokkelenke fra Heimess. Hold fast på yndlingssmokken med denne fine smokkelenka i tre. Festes enkelt til klærne ved hjelp av klips.Tilgjengelig i flere farger.
50335

heimess smokkelenke hjerte

Smokkelenke, hjerte, fra Heimess. Hold fast på yndlingssmokken med denne fine smokkelenka i tre. Festes enkelt til klærne ved hjelp av klips.
1055496

heimess smokkelenke måne&stjerne

Smokkelenke, måne&stjerne, fra Heimess. Hold fast på yndlingssmokken med denne fine smokkelenka i tre. Festes enkelt til klærne ved hjelp av klips.
1055495

heimess smokkelenke rosa

Rosa smokkelenke fra Heimess. Hold fast på yndlingssmokken med denne fine smokkelenka i tre. Festes enkelt til klærne ved hjelp av klips.Tilgjengelig i flere farger.
50334