hobby og kreativitet

Sorter etter:

Blafre pennal blå

Blått pennal, fra Blafre. Pennalet matcher sekkene og baggene fra Blafre perfekt. Praktisk og enkelt med god plass, og fine detaljer - som farget innside, og logo i skinn. Pennalet er laget av vannavstøtende polyester med matt finish - dette gir fin patina ved bruk ("brettemerker" i stoffet). Det er fine detaljer i ekte skinn. Dersom det blir behov for vask av pennalet, kan det gjøres med fuktig klut, og mildt vaskemiddel.
84845

Blafre pennal rosa

Rosa pennal, fra Blafre. Pennalet matcher sekkene og baggene fra Blafre perfekt. Praktisk og enkelt med god plass, og fine detaljer - som farget innside, og logo i skinn. Pennalet er laget av vannavstøtende polyester med matt finish - dette gir fin patina ved bruk ("brettemerker" i stoffet). Det er fine detaljer i ekte skinn. Dersom det blir behov for vask av pennalet, kan det gjøres med fuktig klut, og mildt vaskemiddel.
84843

Design Letters verktøysett Tool school

Verktøysett, tool school, fra Design Letters. Kjekt verktøysett i tre, til små snekkere. Settet består av 6 deler, og kommer i en fin gaveeske, som også kan brukes som verktøykasse. Perfekt for barn fra 3-års alder som liker å hjelpe til når det skal bygges, sages og hamres!
97120

a little lovely company bøtte og spade sett mint

Sett med bøtte, spade og rake, mint, fra A little lovely company. Ta med deg dette flotte settet på stranden, og bygg verdens kuleste sandslott! Den praktiske bøtta er laget av fleksibel plast, noe som gjør det mulig å folde den sammen - og vips så tar den liten plass i strandveska. Settet fungerer selvfølgelig utmerket i sandkassa også! Produktet er fri for BPA, bly og ftalater.
104501

a little lovely company bøtte og spade sett rosa

Sett med bøtte, spade og rake, rosa, fra A little lovely company. Ta med deg dette flotte settet på stranden, og bygg verdens kuleste sandslott! Den praktiske bøtta er laget av fleksibel plast, noe som gjør det mulig å folde den sammen - og vips så tar den liten plass i strandbagen. Settet fungerer selvfølgelig utmerket i sandkassa også! Produktet er fri for BPA, bly og ftalater.
104502

blafre pennal gul

Gult pennal, fra Blafre. Pennalet matcher sekkene og baggene fra Blafre perfekt. Praktisk og enkelt med god plass, og fine detaljer - som farget innside, og logo i skinn. Pennalet er laget av vannavstøtende polyester med matt finish - dette gir fin patina ved bruk (
88449
Tilbud

donkey products linjal apollo

Solid linjal, Apollo, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker romfart! Linjalen finnes i flere fine varianter.
78829
Tilbud

donkey products linjal cinderella

Solid linjal, Cinderella, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker prinsesser! Linjalen finnes i flere fine varianter.
70694
Tilbud

donkey products linjal freddy

Solid linjal, Freddy, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker å sage og bygge! Linjalen finnes i flere fine varianter.
70693
Tilbud

donkey products linjal pencilmania

Solid linjal, Pencilmania, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker å tegne og skrive! Linjalen finnes i flere fine varianter.
78827
Tilbud

donkey products linjal star

Solid linjal, Donkey star, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker tøffe sko! Linjalen finnes i flere fine varianter.
78830
Tilbud

donkey products linjal waldi

Solid linjal, Waldi, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker hunder! Linjalen finnes i flere fine varianter.
70692