ImageToys

Danske ImageToys leverer et bredt sortiment av flotte og fargerike kvalitetsleker.

ImageToys om seg selv:
«Siden 2001 har Image utviklet en filosofi som er basert på en helhetlig tilnærming til begrepet kvalitet. Ved å være tilstede under alle faser; fra konsept – og produktutvikling til produksjon, markedsføring og salg, ønsker vi å levere en totalopplevelse av kvalitet til våre kunder og sluttbrukere.»

Sorter etter:

Image uro sopp/sommerfugl

Uro med sopp og sommerfugler fra Image. Denne uroen kan lage musikk!
1053661

imagetoys doktorsett i koffert

Doktorsett fra Imagetoys. En flott koffert med alt den lille doktoren behøver. Her finnes både stetoskop, sprøyte, febertermometer, plaster, liksompiller og mere til. Passer for barn fra 3 år.Settet inneholder små deler og må ikke benyttes av barn under 3 år.
1058856

imagetoys domino retro

Retro Domino fra Imagetoys. Et annerledes domino, der brikkene har herlige bilder i retrostil. Instruksjoner på dansk følger med.
1055344

imagetoys gåbil mint

Mintfarget gåbil fra Imagetoys. Med denne stilige gåbilen blir det full fart i huset! En herlig leke for små bilentusiaster, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
70317

imagetoys gåbil politibil

Gåbil, Politibil, fra Imagetoys. Med denne tøffe politibilen blir det full fart i huset! En herlig leke for små bilentusiaster, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
1058739

imagetoys gåbil rosa

Rosa gåbil fra Imagetoys. Med denne stilige gåbilen blir det full fart i huset! En herlig leke for små bilentusiaster, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
1058738

imagetoys gåbil taxi

Gåbil, Taxi, fra Imagetoys. Med denne kule taxien blir det full fart i huset! En herlig leke for små sjåfører, som får øvd seg på både balanse og koordinasjon. Passer for barn fra 18 måneder.
1058737

imagetoys hotdog

Hotdog i tre, fra Imagetoys. Toppet med "ketchup" og "sennep". Nam!
1055322

imagetoys kjøkkenmaskin rosa

Rosa kjøkkenmaskin fra Imagetoys. Pynt opp lekekjøkkenet med denne herlige kjøkkenmaskina i tre. Et must for alle minibakere! Poser med "mel" og "kakao" følger med. Passer for barn fra 3 år.
1060317

imagetoys piratsett i koffert

Piratsett i koffert, fra Imagetoys. Innholdsrik metallkoffert med nødvendig utstyr for en liten pirat. Her finnes både skattekart, mynter, kompass, øyelapp, krok, skjold, lekesverd og lekepistol. Passer for barn fra 3 år.Settet inneholder små deler og er uegnet for barn under 3 år.
1055345

imagetoys retro mikado

Klassisk Mikado i retro innpakning, fra Imagetoys. Spre pinnene og bytt på å plukke opp så mange som mulig å bevege de andre pinnene. Morsomt for både store og små! Fra 1-6 spillere, passer for barn fra 5 år.
1057189

imagetoys skjønnhetssett

Skjønnhetssett fra Imagetoys. En søt rosa metallkoffert med både børste, hårføner, parfyme, neglelakk, leppestift, speil, saks og et fargerikt armbånd med fine treperler. Perfekt for små prinsesser som gjerne vil leke at de er litt større. Alle delene er laget av tre. Passer for barn fra 3 år.Settet inneholder små deler og er uegnet for barn under 3 år.
1060311