Kalendergaver

Sorter etter:

A little lovely company LED lampe iskrem rosa

Supersøt lampe, rosa iskrem, fra A little lovely company. LED lampen er miljøvennlig, og trygg for barn; fremstilt av PVC fri for BPA og ftalat. Siden det er LED lys i den, blir den aldri varm, og den er derfor trygg å bruke på barnerom. Den gir et mykt lys når den slås på. Perfekt til nattlampe!  Bruker 3x LR44 batterier - disse er inkludert.
87401

A little lovely company girlander måne og stjerner

Dekorativ girlander, måne og stjerner, fra A little lovely company. Kjempefin til å dekorere banrerommet med! Kommer med snor, 1 måne og 10 stjerner. 
88753

Bloomingville kopp kanin

Kopp, kanin, fra Bloomingville. Herlig kopp i melamin, nudefarget og med koselig kaninmotiv. Kombiner gjerne med skål, fat og bestikk fra Bloomingvilles melaminserie, og skap et nydelig servise til de minste.
82300

Bloomingville vannglass bambi

Vannglass med Bambimotiv, fra Bloomingville. Kjempefint glass for små barnehender!
88481
Tilbud

Donkey Products taperull horse show

Taperull, My first horse show, fra Donkey Products. Taperull med travbane som både kan brukes til dekorasjon og leking. Tapen er kjempefin å dekorere gaver med! Pakken inneholder 1 taperull (25 meter) og 2 hester. Tilgjengelig i flere varianter.
78782

Meri meri kakeform ekorn

Kakeform, Ekorn, fra Meri Meri. Herlig sett med 2 kakeformer - et ekorn og ei nøtt, gjør seg kjempefint som dekorasjon på festbordet! Ekornet måler 7x7,5x2,5 cm. Settet kommer med en spennende kjeksoppskrift.
92345

Norsu sparebøsse elefant grønn

Liten grønn, sparebøsse elefant fra Norsu. Denne retro sparebøssen er fremstilt i hard plast, og kommer med åpne/lukke mekanisme under.
1057732

Norsu sparebøsse elefant rosa

Liten rosa, sparebøsse elefant fra Norsu. Denne retro sparebøssen er fremstilt i hard plast, og kommer med åpne/lukke mekanisme under.
1057733

Rice kopp melamin Cat

Kopp, Cat, i melamin fra Rice. En praktisk og fargerik kopp med en fin katt på. Tåler oppvaskmaskin. 
81045

Rice kopp melamin Circus rosa

Kopp, Circus, i rosa fra Rice. Denne kule koppen er laget av praktisk melamin, og har sirkusmotiv!
87026

Sonny Angel Dyr Serie 1

Dyr i Serie 1, fra Sonny Angel. Sonny Angel er en liten, naken engel, med vinger på ryggen. Denne varen er 1 stk. figur.  Sonny Angel kommer i mange forskjellige varianter, og selges assortert. Det betyr at du ikke vet hvilken Sonny Angel du mottar fra den serien du velger. En serie består av 12 forskjellige engler, og hver enkelt er pakket inn i en liten eske - så det er ikke mulig å vite hvilken engel som ligger inni. I hver serie ligger det én enkelt sjelden Sonny Angel, som bringer lykke! Sonny Angel har blitt et samleobjekt i Norge, og er kjempefine til både voksne og barn. Hodet til Sonny Angel kan snus helt rundt, og tas av - dette produktet er derfor ikke egnet til barn under 3 år.
1060911

Sonny Angel Dyr serie 4

Dyr i Serie 4, fra Sonny Angel. Sonny Angel er en liten, naken engel, med vinger på ryggen. Denne varen er 1 stk. figur. Sonny Angel kommer i mange forskjellige varianter, og selges assortert. Det betyr at du ikke vet hvilken Sonny Angel du mottar fra den serien du velger. En serie består av 12 forskjellige engler, og hver enkelt er pakket inn i en liten eske - så det er ikke mulig å vite hvilken engel som ligger inni. I hver serie ligger det én enkelt sjelden Sonny Angel, som bringer lykke! Sonny Angel har blitt et samleobjekt i Norge, og er kjempefine til både voksne og barn. Hodet til Sonny Angel kan snus helt rundt, og tas av - dette produktet er derfor ikke egnet til barn under 3 år.
77585