• Kattnakken kattungen ulldress ull-hvit - slideshow 1
  • Kattnakken kattungen ulldress ull-hvit - slideshow 2
  • Kattnakken kattungen ulldress ull-hvit - slideshow 3
  • Kattnakken kattungen ulldress ull-hvit - slideshow 4
  • Kattnakken kattungen ulldress ull-hvit - slideshow 5

Kattnakken kattungen ulldress ull-hvit

Varenummer: 97580_VM
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Ulldress, Kattungen i ull-hvit, fra Kattnakken. Hold minstemann god og varm med denne deilige, myke ulldressen i 100 % merinoull. Dressen kommer med hette og glidelås, og er dekorert med søte, broderte detaljer. Vask gjerne produktet før bruk slik at ullfibrene får satt seg. Vaskes på 30 grader ullvask.

Ulldress, Kattungen i ull-hvit, fra Kattnakken. Hold minstemann god og varm med denne deilige, myke ulldressen i 100 % merinoull. Dressen kommer med hette og glidelås, og er dekorert med søte, broderte detaljer.
Vask gjerne produktet før bruk slik at ullfibrene får satt seg. Vaskes på 30 grader ullvask.

 

 

Colour Hvit
Material Merinoull

Kattnakken kattungen ulldress grå

Ulldress, Kattungen i grå, fra Kattnakken. Hold minstemann god og varm med denne deilige, myke ulldressen i 100 % merinoull. Dressen kommer med hette og glidelås, og er dekorert med søte, broderte detaljer. Vask gjerne produktet før bruk slik at ullfibrene får satt seg. Vaskes på 30 grader ullvask.
97576_VM

Kattnakken baby regndress fiskestim rosa

Helårs regndress til baby, Fiskestim i rosa, fra Kattnakken. Kjempefin og slitesterk regndress i ekstra myk PU-kvalitet (PU-Knitt). Regndressen er lett vattert med glatt innside, noe som gjør den enkel å ta på, og behagelig å ha på året rundt. Den er utstyrt med slitesterke fotstrikker og anti-oppsugningsstoff på armer og bein. En solid og fargeglad regndress som holder barnet tørr og god, selv i ordentlig ruskevær! - Vanntett (vannsøyle 8000-15000mm) - Vindtett - Anti-oppsugningsstoff på armer og bein - Reflekser på armer og bein - Slitesterke fotstrikker - Avtakbar og regulerbar hette - Praktiske navnelapper - Sveisede sømmer - Kan vaskes i maskin på 40 grader (bør ikke sentrifugeres)
100821_VM

Kattnakken kattungen balaklava ull-hvit

Balaklava, Kattungen i ull-hvit, fra Kattnakken. Myk og deilig balaklava i varm merinofleece (merinoull + fleece). Balaklavaen har vindstopper ved ørene, og ribben rundt ansiktet er laget av bomull. Vask gjerne produktet før bruk slik at ullfibrene får satt seg. Vaskes på 30 grader ullvask.
97573_VM

kattnakken kattungen ullobber ull-hvit

Ullobber, Kattungen i ull-hvit, fra Kattnakken. Myke og deilige ullobber i varm merinofleece (merinoull + fleece). Ribben rundt foten er laget av bomull. Vask gjerne produktet før bruk slik at ullfibrene får satt seg. Vaskes på 30 grader ullvask.
97586_VM
Tilbud

kattnakken regnsokker rosa

Regnsokker, rosa, fra Kattnakken. Vindtette og vanntette regnsokker i myk PU-kvalitet, fôret med deilig fleece. Holder små barneføtter varme og tørre, selv i ordentlig ruskevær! Perfekt for de aller minste barna som ikke har begynt å gå enda. Regnsokkene har en vannsøyle på 8000-15000mm, og kan vaskes i maskin på 40 grader.
100847_VM