Tilbud

Kattnakken magiske ullvotter lilla

Varenummer: 104874_VM
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Magiske ullvotter, lilla, fra Kattnakken. Hold små hender varme med disse deilige vottene i myk ull. Ullvotter er det smarteste å bruke på hendene, da de holder på varmen selv om de blir våte. Disse fine vottene kommer også med praktisk antislipp, slik at de får bedre gripeevne. NB! Vottene må ikke utsettes for varme, da dette kan skade antislipp-belegget.

Magiske ullvotter, lilla, fra Kattnakken. Hold små hender varme med disse deilige vottene i myk ull. Ullvotter er det smarteste å bruke på hendene, da de holder på varmen selv om de blir våte. Disse fine vottene kommer også med praktisk antislipp, slik at de får bedre gripeevne. 

NB! Vottene må ikke utsettes for varme, da dette kan skade antislipp-belegget.

 

Colour Lilla
Material Ull

kattnakken regnvotter voksen sitron

Regnvotter, sitron, fra Kattnakken. Solide og gode regnvotter for voksne. De er laget av myk PU-kvalitet og er fôret med varm fleece. Begge vottene har navnelapp og smart refleksprint. Kjempefine å bruke på for eksempel trilletur eller sykkeltur, og holder hendene dine varme og tørre, selv i ordentlig ruskevær! Vottene strammes ved hjelp av borrelås. Kan vaskes i maskin på 40 grader.
97560_VM

kattnakken votteklyper

Votteklyper, fra Kattnakken. Med disse smarte klypene henger vottene fast i jakken, selv om barnet lurer dem av hendene!
97604