Tilbud
  • Kattnakken pannebånd hav blå one size - slideshow 1
  • Kattnakken pannebånd hav blå one size - slideshow 2

Kattnakken pannebånd hav blå one size

Varenummer: 100858
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Pannebånd one size, Hav i blå, fra Kattnakken. Stilig pannebånd i myk bomull, med morsomt print av en nysgjerrig sjøløve.

Pannebånd one size, Hav i blå, fra Kattnakken. Stilig pannebånd i myk bomull, med morsomt print av en nysgjerrig sjøløve. 

 

Colour Blå
Material Bomull (95%), elastan
Tilbud

kattnakken pannebånd hav rosa one size

Pannebånd one size, Hav i rosa, fra Kattnakken. Stilig pannebånd i myk bomull, med herlig print av en femarmet sjøstjerne.
100857
Tilbud

kattnakken regnsett fiskestim blå

Regnsett, Fiskestim i blå, fra Kattnakken. Kjempefint regnsett, der jakken er laget av PU-knitt og buksen av ekstra slitesterk PU-kvalitet. Buksen er utstyrt med justerbare seler og praktiske fotstrikker. Et solid og fargeglad regnsett som holder barna tørre og gode, selv i ordentlig ruskevær! - Vanntett (vannsøyle 8000-15000mm) - Vindtett - Reflekser på armer og bein - Avtakbar hette - Sveisede sømmer - Kan vaskes i maskin på 40 grader (bør ikke sentrifugeres)
100812_VM
Tilbud

kattnakken regnvotter blå

Regnvotter, blå, fra Kattnakken. Solide regnvotter i myk kvalitet, med fleecefôr og navnelapp på begge vottene. Holder små barnehender varme og tørre, selv i ordentlig ruskevær! Et elastisk bånd med trykknapper sørger for at vottene holder seg godt på plass. Kan vaskes i maskin på 40 grader.
100840_VM
Tilbud

kattnakken sydvest blå

Sydvest, blå, fra Kattnakken. Vanntett og vindtett sydvest i myk og slitesterk PU-materiale. Innerfôr av fleece gjør den lun og behagelig å ha på, selv i ordentlig ruskevær! Sydvesten har ekstra dekke foran ørene, og snørelukking på baksiden gjør at den sitter godt på hodet. Kan vaskes i maskin på 40 grader.
100831_VM