kjøkken og lekemat

Sorter etter:

Design Letters cooking class playset

Cooking class playset fra Design Letters. Stilig grytesett med Arne Jacobsens velkjente typografi. Settet består av en stekepanne, en pastagryte med lokk, en gratengsform og en sauskasserolle. Det hele kommer i en dekorativ gaveeske i papp, som også kan brukes som komfyr. Superfin gave til barn som liker å hjelpe til på kjøkkenet. Grytesettet er godkjent for mat, det er CE-godkjent og uten ftalater. Mål: Pasta: Ø: 9,5 (uten håndtak) H: 9. Saus: Ø:8,5 (uten håndtak). Gratineringsfat: L:12,5 x B:8,5. Stekepanne Ø: 9,5 (uten håndtak). OBS: Stemningsbildene viser også andre produkter fra Design Letters som ikke medfølger.
97323

Rex international forkle paisley park

Forkle, Paisley Park, fra Rex International. Kjempefint og praktisk forkle til små bakere, laget av vannavstøtende, vokset bomullsstoff. Forkleet har nydelig print av roser og paisley-mønster, og er utstyrt med en hendig lomme på framsiden. Tørkes av med fuktig klut. 
91748

design letters gavesett forkle/kjøkkenhåndkle

Gavesett med forkle og kjøkkenhåndkle, fra Design Letters. Stilig sett til den lille kokken, perfekt til både lek og ekte matlaging på kjøkkenet. Både forkleet og kjøkkenhåndkleet er laget av 100 % bomull, og har et kult og stilrent uttrykk. Settet kommer en en flott gaveeske, formet som en vaskemaskin.
102475

imagetoys hotdog

Hotdog i tre, fra Imagetoys. Toppet med "ketchup" og "sennep". Nam!
1055322

imagetoys kjøkkenmaskin rosa

Rosa kjøkkenmaskin fra Imagetoys. Pynt opp lekekjøkkenet med denne herlige kjøkkenmaskina i tre. Et must for alle minibakere! Poser med "mel" og "kakao" følger med. Passer for barn fra 3 år.
1060317

imagetoys søtsaker i koffert

Koffert med søtsaker, fra Imagetoys. En søt rosa metallkoffert med både is, rullekake, kjærlighet på pinne, kjeks, sjokolade, småkaker, sjokolade, en lekekniv og et serveringsbrett. Alt er laget i tre. Passer for barn fra 3 år. Settet inneholder små deler og er uegnet for barn under 3 år.
1054168

imagetoys tesett i koffert rød

Tesett i koffert, fra Imagetoys. Tid for te! Fin rød koffert med tekanne, 4 tekopper m/fat, 4 lunsjfat, 4 servietter, duk og et praktisk serveringsbrett. Alt som trengs til et koselig teselskap. Passer for barn fra 3 år.
1054221

rex international bakesett

Bakesett i tre fra Rex International. Flott sett med alt den lille bakeren trenger til lekebakingen. Settet inneholder 1 kjevle, 2 sleiver, 1 øse, 1 visp og 1 bakebrett. OBS! Kun for lek, mat laget med dette produktet må ikke spises. Passer for barn fra 3 år.
91760

rex international forkle spaceboy

Forkle, Spaceboy, fra Rex International. Kjempefint og praktisk forkle til små bakere, laget av vannavstøtende, vokset bomullsstoff. Forkleet er mørk blått med romskip print, og er utstyrt med en hendig lomme på framsiden. Tørkes av med fuktig klut. 
91750

rex international forkle vintage transport

Forkle, Vintage Transport, fra Rex International. Kjempefint og praktisk forkle til små bakere, laget av vannavstøtende, vokset bomullsstoff. Forkleet har kul print av vintage kjøretøy, og er utstyrt med en hendig lomme på framsiden. Tørkes av med fuktig klut. 
91749

wonderworld fruktsett

Flott sett med frukt, fra Wonderworld. Dette er en fin måte å lære barna mer om favorittfrukten, enten det er eple, banan, melon, kiwi eller appelsin. Her kan barna se og lære at noen frukter må deles og andre må skrelles, og med praktisk borrelås festet til hver del, er det både enkelt og morsomt å sette fruktene sammen igjen. Passer for barn fra 3 år. Settet inneholder små deler og må ikke brukes av barn under 3 år. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
64053

wonderworld grønnsakskasse

Grønnsakskasse fra Wonderworld. Noen ganger er det helt lov å leke med maten! Kassen inneholder 6 forskjellige grønnsaker og en trekniv. Med praktisk borrelås festet til hver del, er det både enkelt og morsomt å dele grønnsakene, for så å sette dem sammen igjen. Passer for barn fra 3 år. Settet inneholder små deler og må ikke brukes av barn under 3 år. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.  
87376