kopp og glass

Sorter etter:

sebra melamin tutekopp singing birds

Tutekopp, Singing Birds, fra Sebra. Kjempefin tutekopp i melamin, dekorert med en flygende fugl og teksten
105144

sebra melamin tutekopp little driver

Tutekopp, Little Driver, fra Sebra. Kjempefin tutekopp i melamin, dekorert med en tøff Vespa scooter og teksten
105132

design letters håndtak til melaminkopp rosa

Håndtak til melaminkopp, rosa, fra Design Letters. Praktisk håndtak til melaminkoppene fra Design Letters - plasser koppen i rett i håndtaket/holderen, og gjør det enkelt for selv de aller minste barna å drikke fra koppen.
102473

design letters håndtak til melaminkopp sort

Håndtak til melaminkopp, sort, fra Design Letters. Praktisk håndtak til melaminkoppene fra Design Letters - plasser koppen i rett i håndtaket/holderen, og gjør det enkelt for selv de aller minste barna å drikke fra koppen.
102474

design letters lokk til tutekopp blå

Praktisk lokk til tutekopp, blå, fra Design Letters. Dette lokket er ment som et tilbehørsprodukt til koppene i melamin fra Design Letters. Du kan enkelt forvandle koppen til en tutekopp med dette fine lokket. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
102471

design letters lokk til tutekopp grå

Praktisk lokk til tutekopp, grå, fra Design Letters. Dette lokket er ment som et tilbehørsprodukt til koppene i melamin fra Design Letters. Du kan enkelt forvandle koppen til en tutekopp med dette fine lokket. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
102472

sebra melamin tutekopp arctic

Tutekopp, Arctic, fra Sebra. Kjempefin tutekopp i melamin, dekorert med morsomme illustrasjoner fra Sebras Arctic-kolleksjon. Tutekoppen er god å holde i for små barnehender, og kan brukes både med og uten drikketut. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
100114

sebra melamin tutekopp dino

Tutekopp, Dino, fra Sebra. Kjempefin tutekopp i melamin, dekorert med morsomme illustrasjoner fra Sebras Dino-kolleksjon. Tutekoppen er god å holde i for små barnehender, og kan brukes både med og uten drikketut. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
100093
Tilbud

ferm living bambus kopp terrazzo grå

Kopp i bambus, Terrazzo i grå, fra ferm LIVING. Gjør stas på måltidet med denne flotte koppen i bambus, dekorert med det stilige terrazzo-mønsteret. Bambusmaterialet er nedbrytbart og er et godt valg for miljøet. Kan vaskes i oppvaskmaskin, men er uegnet for mikrobølgeovn. Fri for BPA, PCP og ftalater. Bambus er et naturmateriale, farge og tekstur kan derfor variere litt.
98613
Tilbud

ferm living bambus kopp terrazzo rosa

Kopp i bambus, Terrazzo i rosa, fra ferm LIVING. Gjør stats på måltidet med denne flotte koppen i bambus, dekorert med det stilige terrazzo-mønsteret. Bambusmaterialet er nedbrytbart og er et godt valg for miljøet. Kan vaskes i oppvaskmaskin, men er uegnet for mikrobølgeovn. Fri for BPA, PCP og ftalater. Bambus er et naturmateriale, farge og tekstur kan derfor variere litt.
98612

A little lovely company Thirs-tea kopper 2pk Fun

Thirs-tea kopper i 2pk, FUN, fra A little lovely company. Dekk på til teselskap med disse sjarmerende koppene i porselen. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
94977

A little lovely company Thirst-tea kopper 2pk Happy

Thirs-tea kopper i 2pk, HAPPY, fra A little lovely company. Dekk på til teselskap med disse sjarmerende koppene i porselen. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
94978