• Little Lovely Company pengepung fluffy panda - slideshow 1
  • Little Lovely Company pengepung fluffy panda - slideshow 2
  • Little Lovely Company pengepung fluffy panda - slideshow 3
  • Little Lovely Company pengepung fluffy panda - slideshow 4

Little Lovely Company pengepung fluffy panda

Varenummer: 100016
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Pengepung, Fluffy panda, fra Little lovely company. It´s sooo fluffy! Å kjøpe is er gøy med denne lille lommeboken. Den lukkes med glidelås, og har plass til vekslepenger. Vi elsker den myke kaninen og mener en aldri blir for gammel for en fluffy pengepung!

PengepungFluffy panda, fra Little lovely company. It´s sooo fluffy! Å kjøpe is er gøy med denne lille lommeboken. Den lukkes med glidelås, og har plass til vekslepenger. Vi elsker den myke kaninen og mener en aldri blir for gammel for en fluffy pengepung!

Length 12,5 cm
Width 2 cm
Height 11 cm

Little Lovely Company pengepung fluffy bunny

Pengepung, Fluffy bunny, fra Little lovely company. It´s sooo fluffy! Å bruke penger er gøy med denne lille lommeboken. Den lukkes med glidelås, og har plass til vekslepenger. Vi elsker den myke kaninen og mener en aldri blir for gammel for en fluffy pengepung!
100017

a little lovely company badeleke regnbue

Badeleke, Regndråpe, fra A little lovely company. Gjør badestunden til en lek med denne søte regnbuen! Fyll den med vann, løft den og se det regne! Fri for bly og BPA.
94414

a little lovely company sparebøsse bie

Sparebøsse, Bie, fra A little lovely company. Kjempsøt sparebøsse som gjør sparing ekstra gøy for de minste. Perfekt som dekorasjon på barnerommet! Fri for BPA og ftalater.
94410

A little lovely company Thirs-tea kopper 2pk Fun

Thirs-tea kopper i 2pk, FUN, fra A little lovely company. Dekk på til teselskap med disse sjarmerende koppene i porselen. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
94977