Littlephant

Littlephant ble grunnlagt av den svenske designeren og illustratøren, Camilla Lundsten. Littlephant tilbyr smarte, gøyale, inspirerende og fargerike produkter til barn, voksen, hus og hjem. Produkter som får deg til å smile, som oppmuntrer til kreativ tenkning, og som beviser at form og funksjon kan gå hånd i hånd. Alle produktene er produsert i miljøvennlig ånd, og en del av inntektene går til veldedighet.

"Welcome to another world. A world where colour is always and boring is never. Where design loves function. A world where imagination is everything. And the expected is unknown. Welcome to the world of Littlephant."

Sorter etter:
Tilbud

Littlephant dukkeklær veske sko sløyfe

Dukkeklær fra Littlephant. Settet består av sløyfe, veske og sko. Klærne passer til Littlephant dukkene, men også til andre dukker. Dukkeklærne fra Littlephant er et flott håndverk, laget med øye for detaljer, og flotte tekstiler som lin og bomull. Vevde klær: 100% lin        Jersey klær: 100% bomullHeklet tilbehør: 100% bomullAlle deler bør vaskes for hånd.Designet i Sverige, av Camilla Lundsten for Littlephant.
84023
Tilbud

Littlephant gavesett rød

Gavesett, rød, fra Littlephant. Gavesettet inneholder ett pledd og én koseklut. Pleddet er 70x100 cm, kosekluten er 30x30 cm. Produktene er spesielt utviklet for de aller minste. De er derfor laget av den mykeste bomull, trykt med farger fra naturen, utstyrt med en hempe slik at de kan festes på barnevognen, og de inneholder ingen fargestoffer eller blekemiddel. Settet kommer i en flott gaveeske. Tilgjengelig i flere farger.Maskinvaskes på 40 grader. Kan krympe opptil 5 %.
76990
Tilbud

Littlephant gavesett turkis

Gavesett, turkis, fra Littlephant. Gavesettet inneholder ett pledd og én koseklut. Pleddet er 70x100 cm, kosekluten er 30x30 cm. Produktene er spesielt utviklet for de aller minste. De er derfor laget av den mykeste bomull, trykt med farger fra naturen, utstyrt med en hempe slik at de kan festes på barnevognen, og de inneholder ingen fargestoffer eller blekemiddel. Settet kommer i en flott gaveeske. Tilgjengelig i flere farger.Maskinvaskes på 40 grader. Kan krympe opptil 5 %.
76991
Tilbud

Littlephant veske Fruitgarden grå

Veske, Fruitgarden grå, fra Littlephant.Flott veske i 100 % bomull og med håndtak i skinn. Perfekt som hverdagsveske. Vesken har 2 store hovedrom og flere smårom, som gjør vesken praktisk for både laptop/ipad, vannflaska di og essensielle småting som lommebok og telefon. Med vesken følger en liten stropp som blant annet kan brukes som nøkkelring, og en beskyttende tekstilpose som vesken kan oppbevares i når den ikke er i bruk.Den søte heklede pynten som henger på side av vesken, er CE-sertifisert og passer for babyer fra 0 måneder.
76986
Tilbud

Littlephant veske Saga forest hvit/rød

Veske, Saga Forest hvit/rød, fra Littlephant.Flott veske i 100 % bomull og med håndtak i skinn. Perfekt som hverdagsveske. Vesken har 2 store hovedrom og flere smårom, som gjør vesken praktisk for både laptop/ipad, vannflaska di og essensielle småting som lommebok og telefon. Med vesken følger en liten stropp som blant annet kan brukes som nøkkelring, og en beskyttende tekstilpose som vesken kan oppbevares i når den ikke er i bruk.Den søte heklede pynten som henger på side av vesken, er CE-sertifisert og passer for babyer fra 0 måneder.
76981
Tilbud

Littlephant veske Saga forest sort/multi

Veske, Saga Forest sort/multi, fra Littlephant.Flott veske i 100 % bomull og med håndtak i skinn. Perfekt som hverdagsveske. Vesken har 2 store hovedrom og flere smårom, som gjør vesken praktisk for både laptop/ipad, vannflaska di og essensielle småting som lommebok og telefon. Med vesken følger en liten stropp som blant annet kan brukes som nøkkelring, og en beskyttende tekstilpose som vesken kan oppbevares i når den ikke er i bruk.Den søte heklede pynten som henger på side av vesken, er CE-sertifisert og passer for babyer fra 0 måneder.
76982
Tilbud

littlephant flagglenke nummer A5

Flagglenke, Nummer, fra Littlephant. Leken, fargerik og ikke minst lærerik dekor til barnerommet. Tall fra 0-10 på den ene siden, et flott mønster på den andre. Størrelsen på kortene er A5 (14,8x21cm).Flagglenken finnes også med bokstaver fra A-Z.
76998
Tilbud

littlephant koseklut grå

Koseklut, grå, fra Littlephant. Denne kosekluten er spesielt utviklet for de aller minste. Den er derfor laget av den mykeste bomull, trykt med farger fra naturen, utstyrt med en hempe slik at den kan festes på barnevognen, og den inneholder ingen fargestoffer eller blekemiddel.Maskinvaskes på 40 grader. Kan krympe opptil 5 %.
73792
Tilbud

littlephant koseklut grønn

Koseklut, grønn, fra Littlephant. Denne kosekluten er spesielt utviklet for de aller minste. Den er derfor laget av den mykeste bomull, trykt med farger fra naturen, utstyrt med en hempe slik at den kan festes på barnevognen, og den inneholder ingen fargestoffer eller blekemiddel.Maskinvaskes på 40 grader. Kan krympe opptil 5 %.
73791
Tilbud

littlephant koseklut gul/rosa

Koseklut, gul/rosa, fra Littlephant. Denne kosekluten er spesielt utviklet for de aller minste. Den er derfor laget av den mykeste bomull, trykt med farger fra naturen, utstyrt med en hempe slik at den kan festes på barnevognen, og den inneholder ingen fargestoffer eller blekemiddel.Maskinvaskes på 40 grader. Kan krympe opptil 5 %.
73790
Tilbud

littlephant koseklut rød

Koseklut, rød, fra Littlephant. Denne kosekluten er spesielt utviklet for de aller minste. Den er derfor laget av den mykeste bomull, trykt med farger fra naturen, utstyrt med en hempe slik at den kan festes på barnevognen, og den inneholder ingen fargestoffer eller blekemiddel.Maskinvaskes på 40 grader. Kan krympe opptil 5 %.
77257
Tilbud

littlephant krus birds

Krus, Birds, fra Littlephant. Designet av Camilla Lundsten. Birds er et kjempefint barnekrus i porselen, designet spesielt for små barnehender. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
73785