Littlephant dukke Nina

Varenummer: 84015
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Hvit dukke, Nina, fra Littlephant. Dukkene fra Littlephant er lager i lin, og er et flott stykke håndarbeid, med håndbroderte detaljer. De eldes fint, og kan dermed gis videre til neste generasjon. Dukkene vaskes for hånd. ​Dukkens ytre er i 100% lin. Innvendig er den fylt med vatt og sakkosekkfyll. Dukkene er designet i Sverige av Camilla Larsen, for Littlephant.

Hvit dukkeNina, fra Littlephant. Dukkene fra Littlephant er lager i lin, og er et flott stykke håndarbeid, med håndbroderte detaljer. De eldes fint, og kan dermed gis videre til neste generasjon. Dukkene vaskes for hånd.

Dukkens ytre er i 100% lin. Innvendig er den fylt med vatt og sakkosekkfyll. Dukkene er designet i Sverige av Camilla Larsen, for Littlephant.

Height 30 cm
Colour Hvit

Littlephant dukke Cat

Dukke, Cat, fra Littlephant. Dukkene fra Littlephant er lager i lin, og er et flott stykke håndarbeid, med håndbroderte detaljer. De eldes fint, og kan dermed gis videre til neste generasjon. Dukkene vaskes for hånd. Dukkens ytre er i 100% lin. Innvendig er den fylt med vatt og sakkosekkfyll. Dukkene er designet i Sverige av Camilla Larsen, for Littlephant.
84016

Littlephant dukke Littlephant

Søt og morsom Dukke, Littlephant, fra Littlephant. Dukkene fra Littlephant er lager i lin, og er et flott stykke håndarbeid, med håndbroderte detaljer. De eldes fint, og kan dermed gis videre til neste generasjon. Dukkene vaskes for hånd. ​Dukkens ytre er i 100% lin. Innvendig er den fylt med vatt og sakkosekkfyll. Dukkene er designet i Sverige av Camilla Larsen, for Littlephant.
84014

Littlephant dukkeklær bukse og topp

Fine Dukkeklær fra Littlephant. Settet består av bukse, og topp. Klærne passer til Littlephant dukkene, men også til andre dukker. Dukkeklærne fra Littlephant er et flott håndverk, laget med øye for detaljer, og flotte tekstiler som lin og bomull.  Vevde klær: 100% lin         Jersey klær: 100% bomull Heklet tilbehør: 100% bomull Alle deler bør vaskes for hånd. Designet i Sverige, av Camilla Lundsten for Littlephant.
84021

Littlephant dukkeklær jakke lue votter

Dukkeklær fra Littlephant. Settet består av jakke, lue, votter og skjerf. Klærne passer til Littlephant dukkene, men også til andre dukker. Dukkeklærne fra Littlephant er et flott håndverk, laget med øye for detaljer, og flotte tekstiler som lin og bomull.  Vevde klær: 100% lin         Jersey klær: 100% bomull Heklet tilbehør: 100% bomull Alle deler bør vaskes for hånd. Designet i Sverige, av Camilla Lundsten for Littlephant.
84022

Littlephant dukkeklær topp og bukse

Søte Dukkeklær fra Littlephant. Settet består av en enkel bukse, og en topp. Klærne passer til Littlephant dukkene, men også til andre dukker. Dukkeklærne fra Littlephant er et flott håndverk, laget med øye for detaljer, og flotte tekstiler som lin og bomull.  Vevde klær: 100% lin         Jersey klær: 100% bomull Heklet tilbehør: 100% bomull Alle deler bør vaskes for hånd. Designet i Sverige, av Camilla Lundsten for Littlephant.
84020

Littlephant dukkeklær veske sko sløyfe

Dukkeklær fra Littlephant. Settet består av sløyfe, veske og sko. Klærne passer til Littlephant dukkene, men også til andre dukker. Dukkeklærne fra Littlephant er et flott håndverk, laget med øye for detaljer, og flotte tekstiler som lin og bomull.  Vevde klær: 100% lin         Jersey klær: 100% bomull Heklet tilbehør: 100% bomull Alle deler bør vaskes for hånd. Designet i Sverige, av Camilla Lundsten for Littlephant.
84023