Littlephant veske Fruitgarden gul

Varenummer: 76985
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Veske, Fruitgarden gul, fra Littlephant. Flott veske i 100 % bomull og med håndtak i skinn. Perfekt som hverdagsveske. Vesken har 2 store hovedrom og flere smårom, som gjør vesken praktisk for både laptop/ipad, vannflaska di og essensielle småting som lommebok og telefon.  Med vesken følger en liten stropp som blant annet kan brukes som nøkkelring, og en beskyttende tekstilpose som vesken kan oppbevares i når den ikke er i bruk. Den søte heklede pynten som henger på side av vesken, er CE-sertifisert og passer for babyer fra 0 måneder.

VeskeFruitgarden gul, fra Littlephant.

Flott veske i 100 % bomull og med håndtak i skinn. Perfekt som hverdagsveske. Vesken har 2 store hovedrom og flere smårom, som gjør vesken praktisk for både laptop/ipad, vannflaska di og essensielle småting som lommebok og telefon. 
Med vesken følger en liten stropp som blant annet kan brukes som nøkkelring, og en beskyttende tekstilpose som vesken kan oppbevares i når den ikke er i bruk.
Den søte heklede pynten som henger på side av vesken, er CE-sertifisert og passer for babyer fra 0 måneder.

Length 43 cm
Width 1 cm
Height 30 cm
Colour Gul
Material Bomull/skinn

Littlephant veske Fruitgarden grå

Veske, Fruitgarden grå, fra Littlephant. Flott veske i 100 % bomull og med håndtak i skinn. Perfekt som hverdagsveske. Vesken har 2 store hovedrom og flere smårom, som gjør vesken praktisk for både laptop/ipad, vannflaska di og essensielle småting som lommebok og telefon.  Med vesken følger en liten stropp som blant annet kan brukes som nøkkelring, og en beskyttende tekstilpose som vesken kan oppbevares i når den ikke er i bruk. Den søte heklede pynten som henger på side av vesken, er CE-sertifisert og passer for babyer fra 0 måneder.
76986

Littlephant veske Saga forest hvit/rød

Veske, Saga Forest hvit/rød, fra Littlephant. Flott veske i 100 % bomull og med håndtak i skinn. Perfekt som hverdagsveske. Vesken har 2 store hovedrom og flere smårom, som gjør vesken praktisk for både laptop/ipad, vannflaska di og essensielle småting som lommebok og telefon.  Med vesken følger en liten stropp som blant annet kan brukes som nøkkelring, og en beskyttende tekstilpose som vesken kan oppbevares i når den ikke er i bruk. Den søte heklede pynten som henger på side av vesken, er CE-sertifisert og passer for babyer fra 0 måneder.
76981

Littlephant veske Saga forest sort/multi

Veske, Saga Forest sort/multi, fra Littlephant. Flott veske i 100 % bomull og med håndtak i skinn. Perfekt som hverdagsveske. Vesken har 2 store hovedrom og flere smårom, som gjør vesken praktisk for både laptop/ipad, vannflaska di og essensielle småting som lommebok og telefon.  Med vesken følger en liten stropp som blant annet kan brukes som nøkkelring, og en beskyttende tekstilpose som vesken kan oppbevares i når den ikke er i bruk. Den søte heklede pynten som henger på side av vesken, er CE-sertifisert og passer for babyer fra 0 måneder.
76982

Littlephant veske Waves grå

Veske, Waves grå, fra Littlephant. Flott veske i 100 % bomull og med håndtak i skinn. Perfekt som hverdagsveske. Vesken har 2 store hovedrom og flere smårom, som gjør vesken praktisk for både laptop/ipad, vannflaska di og essensielle småting som lommebok og telefon.  Med vesken følger en liten stropp som blant annet kan brukes som nøkkelring, og en beskyttende tekstilpose som vesken kan oppbevares i når den ikke er i bruk. Den søte heklede pynten som henger på side av vesken, er CE-sertifisert og passer for babyer fra 0 måneder.
76983

Littlephant veske Waves sort/grå

Veske, Waves sort/grå, fra Littlephant. Flott veske i 100 % bomull og med håndtak i skinn. Perfekt som hverdagsveske. Vesken har 2 store hovedrom og flere smårom, som gjør vesken praktisk for både laptop/ipad, vannflaska di og essensielle småting som lommebok og telefon.  Med vesken følger en liten stropp som blant annet kan brukes som nøkkelring, og en beskyttende tekstilpose som vesken kan oppbevares i når den ikke er i bruk. Den søte heklede pynten som henger på side av vesken, er CE-sertifisert og passer for babyer fra 0 måneder.
76984