• Mr Maria lampe Miffy small - slideshow 1

Mr Maria lampe Miffy small

Varenummer: 88300
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Lampe, Miffy, i small fra Mr Maria. En nydelig lampe til barnerommet. Lampen har et mykt, varmt lys, og fungerer som nattlys for barn (eller for voksne). Størrelse: 50 cm høy. LED lys. 

LampeMiffy, i small fra Mr Maria. En nydelig lampe til barnerommet. Lampen har et mykt, varmt lys, og fungerer som nattlys for barn (eller for voksne).
Størrelse: 50 cm høy. LED lys. 

Length 25 cm
Width 25 cm
Height 50 cm

Mr Maria lampe Miffy first light

Søt lampe, Miffy first, fra Mr. Maria. En nydelig liten lampe til barnerommet. Lampen er trådløs, og oppladbar med USB. Kjempefin å ha med på reise. Steg-dimmer under, som gjør den allsidig i sin bruk, og lyset er mykt og varmt. Perfekt nattlampe for barn (eller for voksne). Størrelse: 30cm høy. LED lys.
100020

Mr Maria lampe Miffy XL

Lampe, Miffy, i XL fra Mr Maria. En nydelig lampe til barnerommet. Lampen har et mykt, varmt lys, og fungerer som nattlys for barn (eller for voksne). Størrelse: 80 cm høy. LED lys. 
88301

Djeco lampe snøkule ballerina

Lampe, Ballerina, fra Djeco. En helt fortryllende lampe, formet som en snøkule, med glitrende flak som virvler rundt når lampen tennes. Det dempede lyset skifter mellom 3 farger, og timerfunksjonen på 2 timer gjør det til en perfekt nattlampe. 3xAA-batteri. Ikke inkludert.
75019

Ferm Living lampe Air balloon oak

Lampe, Air balloon, i eik fra ferm LIVING. En kul vegglampe formet som en varmluftsballong! Lampen gir et mykt og behagelig lys i rommet, og skaper en koselig atmosfære.Lampen er laget av eikefiner, og CE-testet. Lyspære medfølger ikke, lampen tar to G4 pærer, max 2 x 3W.  
86760

sebra vegglampe lys blå

Vegglampe i metall, lys blå, fra Sebra. Kjempefin over sengen på barnerommet eller som leselampe på stua. Lampen kommer med grå stoffledning.
77307