Mudpuppy

Mudpuppy’s produkter er produsert med stort fokus på barns utvikling, og i sortimentet finnes blant annet puslespill i dekorative esker, pedagogiske spill, flotte leker og fargerike papirprodukter. Mudpuppy har mottatt flere priser for produktene sine, som Parent’s Choice Awards, Baby Zone Toy Awards, Creative Child Seal of Excellence Awards og mange flere. En stor del av produktsortimentet er produsert med 70-100 % gjenbruksmaterialer, og alle produktene er 100 % fri for giftige fargestoffer og ftlalater.

Sorter etter:

Mudpuppy Flip&draw tegnebok prinsesse

Tegnebok, Flip&Draw Prinsesse, fra Mudpuppy. Morsom og anerledes tegnebok, bestående av 15 sider - hvor hver side er delt i 3 deler. Her gjelder det å fargelegge de ulike delene, vende om, og kombinere ulike prinsessekjoler og prinsessehoder akkurat som du vil. Mange muligheter for fine prinsesser. 10 av sidene er klare for fargelegging. 5 sider er blanke, og egnet for egendesign. Her får kreativiteten råde!  
68607

Mudpuppy flip&draw when i grow up

Flip&Draw, When I grow up, fra Mudpuppy. Morsom og annerleders tegnebok, bestående av 15 sider, hvor hver side er delt i 3 deler. Her gjelder det å fargelegge de ulike delene, vende om, og kombinere ulike mennesker og arbeidsuniformer akkurat som en vil. Mange muligheter for mange morsomme uttrykk! 10 av sidene er klare for fargelegging, 5 sider er blanke og ment for egendesign.
68609

Mudpuppy hefte med klistremerker Prinsesse

Fint hefte med klistremerker, Prinsesse, fra Mudpuppy. Klistremerkene er perfekte til dekorering av for eksempel tegninger, kort og brev til venner og besteforeldre. Lauren Mico har illustrert de fine klistremerkene med vakre prinsesser og alt som hører til; enhjørninger, katter, fugler, hunder, blomster, regnbue, slott sverd, drager og en prins eller to. Heftet måler 11,5x16,5cm, og har 8 ark med over 70 klistremerker til sammen. Fra 3 år.
68618

Mudpuppy hefte med klistremerker havfrue

Fint hefte med klistremerker, Havfrue, fra Mudpuppy. Klistremerkene er perfekte til dekorering av for eksempel tegninger, kort og brev til venner og besteforeldre. Heftet måler 11,5x16,5cm, og har 8 ark med over 70 klistremerker til sammen. Fra 3år.
68619

Mudpuppy lekehus skole

Lekehus, skole, fra Mudpuppy. 2 plater i solid kartong skaper et 3D-hus med 4 åpne sider. Settet inneholder også 7 fine pappfigurer som kan stå av seg selv. Alle kartongdelene er produsert av 100 % gjenbrukspapir. Et veldig fint sett for kreativ lek! Passer for barn fra 4 år.
68629

Mudpuppy puslespill boks prinsesser

Puslespill med prinsessemotiv, fra Mudpuppy. Kjempefint puslespill som består av 63 brikker i gjenbrukskartong, trykt med giftfri, soyabasert blekk. Puslespillet måler 46x36 cm ferdig lagt, og kommer i en praktisk og dekorativ boks. Passer for barn fra 5 år.
68626

Mudpuppy puslespill boks verden

Puslespill, verden, fra Mudpuppy. Prisbelønt puslespill som gjør geografilæren morsom! Puslespillet tar for seg verdenskartet, og består av 63 brikker i gjenbrukskartong, trykt med giftfri, soyabasert blekk. Puslespillet måler 46x36 cm ferdig lagt, og kommer i en praktisk og dekorativ boks. Passer for barn fra 5 år.
68625

Mudpuppy puslespill prinsesser

Puslespill med prinsessemotiv, fra Mudpuppy. Kjempefint puslespill som består av 100 brikker i gjenbrukskartong, trykt med giftfri, soyabasert blekk. Puslespillet måler 46x30 cm ferdig lagt, og kommer i en praktisk og dekorativ metallboks. Passer for barn fra 5 år.
68628

mudpuppy masker dinosaur

Masker, Dinosaur, fra Mudpuppy. Fargelegg eller mal, og lag dine helt unike dinosaurmasker! Her finner du 20 flotter masker i 4 ulike design, der hull til øynene allerede er klippet ut. Maskene er laget av papir, og elastisk bånd følger med til alle sammen. En perfekt aktivitet i barnebursdagen! ​ Passer til barn fra 4 år.
98898

mudpuppy masker jungel

Masker, Jungel, fra Mudpuppy. Fargelegg eller mal, og lag dine helt unike dyremasker! Her finner du 20 flotter masker i 4 ulike design, der hull til øynene allerede er klippet ut. Maskene er laget av papir, og elastisk bånd følger med til alle sammen. En perfekt aktivitet i barnebursdagen! Passer til barn fra 4 år.
98897

mudpuppy masker pirat

Masker, Pirat, fra Mudpuppy. Fargelegg eller mal, og lag dine helt unike piratmasker! Her finner du 20 flotter masker i 4 ulike design, der hull til øynene allerede er klippet ut. Maskene er laget av papir, og elastisk bånd følger med til alle sammen. En perfekt aktivitet i piratbursdagen! ​ Passer til barn fra 4 år.
98896

mudpuppy masker prinsesser

Masker, Prinsesser, fra Mudpuppy. Fargelegg eller mal, og lag dine helt unike prinsessemasker! Her finner du 20 flotter masker i 4 ulike design, der hull til øynene allerede er klippet ut. Maskene er laget av papir, og elastisk bånd følger med til alle sammen. En perfekt aktivitet i prinsessebursdagen! Passer til barn fra 4 år.
98895