• mudpuppy puslespill folie byggeplass - slideshow 1

mudpuppy puslespill folie byggeplass

Varenummer: 98909
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Puslespill med folie, Byggeplass, fra Mudpuppy. Flott puslespill med et skinnende, foliebelagt motiv av en byggeplass. Puslespillet består av 100 brikker i tykk papp, der 90 % er resirkulert materiale. Motivet er trykt med giftfri, soyabasert blekk. Det fine puslespillet måler 30x45 cm ferdig lagt. ​ Passer for barn fra 5 år.

Puslespill med folie, Byggeplass, fra Mudpuppy. Flott puslespill med et skinnende, foliebelagt motiv av en byggeplass. Puslespillet består av 100 brikker i tykk papp, der 90 % er resirkulert materiale. Motivet er trykt med giftfri, soyabasert blekk. Det fine puslespillet måler 30x45 cm ferdig lagt.

Passer for barn fra 5 år.

Length 19 cm
Width 9 cm
Height 13 cm
Material Hard papp

mudpuppy puslespill jumbo byggeplass

Puslespill jumbo, Byggeplass, fra Mudpuppy. Stort og flott puslespill med motiv av en spennende byggeplass. Puslespillet består av 25 ekstra store brikker i tykk papp, der 90 % er resirkulert materiale. Motivet er trykt med giftfri, soyabasert blekk. Det fine puslespillet måler 56x56 cm ferdig lagt, og den dekorative boksen kommer med et praktisk håndtak for bæring. Passer for barn fra 2 år.
98906

mudpuppy ta på-puslespill byggeplass

Ta på-puslespill, Byggeplass, fra Mudpuppy. Sett med 4 flotte puslespill med motiv av ulike kjøretøy. Brikkene har en unik overflatetekstur som gjør hvert puslespill til en sanselig opplevelse for de små. Brikkene har en fin størrelse for små barnehender, og hvert puslespill består av 3 brikker. Puslespillet er trykt med giftfri og soyabasert blekk. Passer for barn fra 1 år.
98868

mudpuppy tegnerull fly, land og sjø

Tegnerull, Fly, land og sjø, fra Mudpuppy. Kos deg med fargelegging av mange forskjellige kjøretøy! Her finner du både biler, båter og fly, og med tegnerullens lengde på hele 76 cm, har du mye moro i vente. Tegnerullen tar liten plass når den er sammenrullet, og er perfekt å ta med på tur!
98865

rex international 3D puslespill opptrekkbar gravemaskin

3D puslespill, opptrekkbar gravemaskin, fra Rex International. Lag din egen gravemaskin med dette tøffe byggesettet! Beveglig graver og tøffe detaljer, og når du trekker den bakover og slipper, fyker den framover av seg selv. Kult! Produktet inneholder små deler og er uegnet for barn under 3 år.
96165