• mudpuppy puslespill glitter ballerina - slideshow 1

mudpuppy puslespill glitter ballerina

Varenummer: 98908
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Puslespill med glitter, Ballerina, fra Mudpuppy. Flott puslespill med glitrende motiv av vakre, dansende ballerinaer. Puslespillet består av 100 brikker i tykk papp, der 90 % er resirkulert materiale. Motivet er trykt med giftfri, soyabasert blekk. Det fine puslespillet måler 30x45 cm ferdig lagt. Passer for barn fra 5 år.

Puslespill med glitter, Ballerina, fra Mudpuppy. Flott puslespill med glitrende motiv av vakre, dansende ballerinaer. Puslespillet består av 100 brikker i tykk papp, der 90 % er resirkulert materiale. Motivet er trykt med giftfri, soyabasert blekk. Det fine puslespillet måler 30x45 cm ferdig lagt.

Passer for barn fra 5 år.

 

Length 19 cm
Width 9 cm
Height 13 cm
Material Hard papp

mudpuppy puslespill glitter prinsesse

Puslespill med glitter, Prinsesse, fra Mudpuppy. Flott puslespill med glitrende motiv av vakre prinsesser i eventyrslottet. Puslespillet består av 100 brikker i tykk papp, der 90 % er resirkulert materiale. Motivet er trykt med giftfri, soyabasert blekk. Det fine puslespillet måler 30x45 cm ferdig lagt. Passer for barn fra 5 år.
98907

Djeco lampe snøkule ballerina

Lampe, Ballerina, fra Djeco. En helt fortryllende lampe, formet som en snøkule, med glitrende flak som virvler rundt når lampen tennes. Det dempede lyset skifter mellom 3 farger, og timerfunksjonen på 2 timer gjør det til en perfekt nattlampe.  3xAA-batteri. Ikke inkludert.
75019

meri meri tiara ballerina 8pk

Tiara, Ballerina, fra Meri Meri. En liten ballerina kan ikke danse eller feire den store dagen uten sin vakre tiara! Denn rosa herligheten er nydelig utsmykket med glitter og en skinnende perle, og er perfekt til bursdagsfeiring og utkledning. Det er 8 stk i pakken.
92290

mudpuppy reisepuslespill havfrue

Reisepuslespill, havfrue, fra Mudpuppy. Et flott puslespill til reisen! Puslespillet består av 36 brikker i tykk papp, samlet i en praktisk stoffpose med snøring. Puslespillet er trykt med giftfri og soyabasert blekk, og måler 23x30 cm ferdig lagt. Passer for barn fra 3 år.
98876

Snurk sengetøy Ballerina

Morsomt sengetøy, Ballerina, fra Nederlandske Snurk. Dette sengetøyet er laget i samarbeid med den Nederlanske Ballett. De lånte ut en ekte ballerina med en håndlaget ballerinakjole for å få dette bildet! Den perfekte gaven til en liten ballerina. Settet består av dynetrekk 140x200cm, og putetrekk 50x75, med fototrykk på 100% høykvalitets bomull. Vaskes på 40 grader - vrenges for å bevare trykket best mulig.
98834