musikk

Sorter etter:

Barnebokforlaget Mine aller første sangkort

Sangkort fra Barnebokforlaget, Mine aller første sangkort. 40 sider. 20 bilde- og 20 tekstsider. Illustrasjoner av Britt Haaland.Fordi sang er barnets første språkMen hvordan synge med de minste barna? Vi trengte en sangbok som var enkel å leke med, lett å holde i og vakker å se på. Vi ønsket en sangbok verdt å falle for, så vi laget SingSang. Sanger på kort med barnevennlige avrundede hjørner, trykket i farger av soya på resirkulerbar kartong.Enkelt og genialtTilfeldigvis er dette like enkelt som det er genialt. Barnet ser på tegningen når du synger sangteksten som står bak på kortet og setter raskt melodi, rytme, bilde og ord i sammenheng. Resultatet er uforglemmelige hyggestunder. ?Mine aller første sangkort? fra SingSang inneholder 20 av de mest tradisjonsrike barnesangene som du kjenner fra din egen barndom. I tillegg følger det lekebeskrivelser til flere av sangene og husker du ikke melodien, kan du lytte til gratis lydfiler ved å bla deg gjennom den enkelte sang.Gaven som varer livet utMine aller første sangkort er den perfekte gave til ?Baby Shower,? barsel, dåp eller jul. Musikk er et viktig kommunikasjonsmiddel for barn, helt fra fødselen. Gjennom musikken kan barnet meddele seg til omverdenen og få svar, også før det kan forstå eller uttrykke seg med ord. Fordi sang er barnets første språk ...Inneholder 20 av de mest tradisjonsrike barnesangene du selv husker fra din egen barndom.Hvert sangkort er et lite kunstverk som dere kan bruke fra spedbarnsalder.Det er enkelt1. La barnet se på tegningen.2. Syng sangteksten som står på baksiden av kortet.Resultatet er uforglemmelige hyggestunder.
77432

Barnebokforlaget Mine første sangkort

Sangkort fra Barnebokforlaget, Singsang - Mine første sangkort. SingSang ? Mine første sangkort, inneholder 30 av de mest tradisjonsrike barnesangene du selv husker fra din egen barndom. SingSang viderefører sangskattene på en ny måte; vakkert, enkelt, morsomt og brukervennlig. Passer for alle med barn rundt seg ? trekk et kort og syng en sang!
77433

Ferm Living Cloud spilledåse

Spilledåse, Cloud, fra ferm LIVING. Denne søte skyen spiller Brahms
86758
Tilbud

Sebra strikket spilledåse sky blå

Spilledåse, Sky i blå, fra Sebra. Nydelig, strikket spilledåse i fine blånyanser. Trekk forsiktig i regndråpene, og den spiller søt musikk for babyen din. Praktisk borrelåshempe gjøt at du enkelt kan feste spilledåsen til senga, vogna eller lekegrinda. 
92523
Tilbud

Sebra strikket spilledåse sky rosa

Spilledåse, Sky i rosa, fra Sebra. Nydelig, strikket spilledåse i fine rosanyanser. Trekk forsiktig i regndråpene, og den spiller søt musikk for babyen din. Praktisk borrelåshempe gjøt at du enkelt kan feste spilledåsen til senga, vogna eller lekegrinda.  
92524

Sophie la girafe vognleke/spilledåse

Vognleke/spilledåse, Sophie la Girafe. Søt vognleke/spilledåse som er kjempefin å henge på vognen. Leken spiller en melodi når man trekker i snoren, og har flere fascinerende detaljer som barnet kan se på og leke med. God trilletur!
90158

imagetoys tromme elefant

Tromme med elefantmotiv, fra Imagetoys. La minstemann skape litt musikk og rytme i hjemmet! Passer for barn fra 3 år.
1055321

sebra spilledåse elefant grå

Spilledåse, elefant i grå, fra Sebra. Dra elefanten i snabelen, og den spiller søt musikk for babyen din. Elefanten er håndheklet og fylt med myk polyestervatt. En praktisk borrelåshempe gjør at du enkelt kan feste spilledåsen på senga, vogna eller lekegrinda. 
86947