Nyheter

Sorter etter:
NY

Ting spinner 60g rød

Spinner 60g, rød, fra Ting. Fidget spinner er et herlig lite tidsfordriv for både barn og voksne! Den er perfekt for rastløse fingre, for fokus og konsentrasjon, og for å stresse ned i hverdagen. Spinneren er enkel å bruke, og når teknikken sitter godt, kan du lære seg kule triks og morsomme måter å bruke den på. Fidget spinner skal også ha en beroligende effekt på personer med ADHD, autisme eller angst. Fidget spinner har tre «armer» med et kulelager i midten. Hold på kulelageret eller i en av armene, og spinn den deretter rundt og rundt. Når den spinner, vibrerer den lett og gir fra seg en lav, behagelig lyd. Denne spinneren kommer i hardplast og har keramisk kulelager.
95297
NY

Ting spinner 60g blå

Spinner 60g, blå, fra Ting. Fidget spinner er et herlig lite tidsfordriv for både barn og voksne! Den er perfekt for rastløse fingre, for fokus og konsentrasjon, og for å stresse ned i hverdagen. Spinneren er enkel å bruke, og når teknikken sitter godt, kan du lære seg kule triks og morsomme måter å bruke den på. Fidget spinner skal også ha en beroligende effekt på personer med ADHD, autisme eller angst. Fidget spinner har tre «armer» med et kulelager i midten. Hold på kulelageret eller i en av armene, og spinn den deretter rundt og rundt. Når den spinner, vibrerer den lett og gir fra seg en lav, behagelig lyd. Denne spinneren kommer i hardplast og har keramisk kulelager.
95296
NY

Ting spinner 60g sort

Spinner 60g, sort, fra Ting. Fidget spinner er et herlig lite tidsfordriv for både barn og voksne! Den er perfekt for rastløse fingre, for fokus og konsentrasjon, og for å stresse ned i hverdagen. Spinneren er enkel å bruke, og når teknikken sitter godt, kan du lære seg kule triks og morsomme måter å bruke den på. Fidget spinner skal også ha en beroligende effekt på personer med ADHD, autisme eller angst. Fidget spinner har tre «armer» med et kulelager i midten. Hold på kulelageret eller i en av armene, og spinn den deretter rundt og rundt. Når den spinner, vibrerer den lett og gir fra seg en lav, behagelig lyd. Denne spinneren kommer i hardplast og har keramisk kulelager.
95294
NY

Ting spinner 60g hvit

Spinner 60g, hvit, fra Ting. Fidget spinner er et herlig lite tidsfordriv for både barn og voksne! Den er perfekt for rastløse fingre, for fokus og konsentrasjon, og for å stresse ned i hverdagen. Spinneren er enkel å bruke, og når teknikken sitter godt, kan du lære seg kule triks og morsomme måter å bruke den på. Fidget spinner skal også ha en beroligende effekt på personer med ADHD, autisme eller angst. Fidget spinner har tre «armer» med et kulelager i midten. Hold på kulelageret eller i en av armene, og spinn den deretter rundt og rundt. Når den spinner, vibrerer den lett og gir fra seg en lav, behagelig lyd. Denne spinneren kommer i hardplast og har keramisk kulelager.
95295
NY

wonderworld putteboks roller garden

Putteboks, Roller Garden, fra Wonderworld. Her gjelder det å matche de 4 geometriske trefigurene med hullformene i boksen. En morsom og lærerik leke som utfordrer barnets logiske tankegang. De beveglige marihønene på siden er også med på å fremme barnets pinsettgrep. Rull den gjerne bortover for en herlig ranglelyd! Passer for barn fra 18 måneder. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.
95032
NY

brigbys dyrehode løve mini

Dyrehode mini, Løve, fra Brigbys. Pynt opp barnerommet med denne herlige løven i myk plysj. Brigbys leverer en serie herlige dyrehoder som enkelt kan henges opp på veggen. Hvilken er din favoritt?
95027
NY

brigbys dyrehode enhjørning mini

Dyrehode mini, Enhjørning, fra Brigbys. Pynt opp barnerommet med denne fine enhjørningen i myk plysj. Brigbys leverer en serie herlige dyrehoder som enkelt kan henges opp på veggen. Hvilken er din favoritt?
95026
NY

brigbys dyrehode giraff mini

Dyrehode mini, Giraff, fra Brigbys. Pynt opp barnerommet med denne søte giraffen i myk plysj. Brigbys leverer en serie herlige dyrehoder som enkelt kan henges opp på veggen. Hvilken er din favoritt?
95024
NY

brigbys dyrehode elefant mini

Dyrehode mini, Elefant, fra Brigbys. Pynt opp barnerommet med denne skjønne elefanten i myk plysj. Brigbys leverer en serie herlige dyrehoder som enkelt kan henges opp på veggen. Hvilken er din favoritt?
95025
NY

trunki barnekoffert giraff

Barnekoffert, Giraff, fra Trunki. Gjør reising til en lek! Denne kjempefine trillekofferten har mange smarte løsninger som gjør reisen ? og ikke minst all ventingen - ekstra hyggelig for både barn og voksne. Kofferten har god plass til klær og favorittleker, hjul og trekksnor gjør at den kan den trilles og slepes, og den sitteformede toppen er perfekt som stol når barnet trenger en pust i bakken. Kofferten er laget i slitesterk plast, den har en kapasitet på 18 liter og er godkjent som håndbagasje hos de fleste flyselskap. Perfekt for barn mellom 3 og 7 år. ? Bærehåndtak ? Avtakbar trekksnor. Fungerer også som skulderstropp slik at voksen kan bære kofferten over skulderen ? Låsbar ? Støtfangere foran og bak forhindrer velt ? Gummilister langs kantene forhindrer klemskade på små fingre ? Horn i front fungerer som håndtak når barnet sitter på kofferten ? Innvendige stropper holder innholdet på plass ? Innvendig tøylomme ? Vekt: 1,7 kg ? Volum: 18 l ? Støtter en vekt opp til 50 kg ? Indre mål: 46x21x32 cm
95022
NY

brigbys dyrehode tiger mini

Dyrehode mini, Tiger, fra Brigbys. Pynt opp barnerommet med denne kule tigeren i myk plysj. Brigbys leverer en serie herlige dyrehoder som enkelt kan henges opp på veggen. Hvilken er din favoritt?
95023
NY

trunki barnekoffert katt

Barnekoffert, Katt, fra Trunki. Gjør reising til en lek! Denne kjempefine trillekofferten har mange smarte løsninger som gjør reisen ? og ikke minst all ventingen - ekstra hyggelig for både barn og voksne. Kofferten har god plass til klær og favorittleker, hjul og trekksnor gjør at den kan den trilles og slepes, og den sitteformede toppen er perfekt som stol når barnet trenger en pust i bakken. Kofferten er laget i slitesterk plast, den har en kapasitet på 18 liter og er godkjent som håndbagasje hos de fleste flyselskap. Perfekt for barn mellom 3 og 7 år. ? Bærehåndtak ? Avtakbar trekksnor. Fungerer også som skulderstropp slik at voksen kan bære kofferten over skulderen ? Låsbar ? Støtfangere foran og bak forhindrer velt ? Gummilister langs kantene forhindrer klemskade på små fingre ? Horn i front fungerer som håndtak når barnet sitter på kofferten ? Innvendige stropper holder innholdet på plass ? Innvendig tøylomme ? Vekt: 1,7 kg ? Volum: 18 l ? Støtter en vekt opp til 50 kg ? Indre mål: 46x21x32 cm
95020