pledd

Sorter etter:

ferm living little stripy pledd blå

Pledd, Little Stripy i blå, fra ferm LIVING. Hold minstemann god og varm med dette nydelige, myke pleddet i 100 % bomull. Jacquardstrikking speilvender fargene på motsatt side og gir en spennende effekt. Teppet kan vaskes på 30 grader finvask.
93298

ferm living little stripy pledd rosa

Pledd, Little Stripy i rosa, fra ferm LIVING. Hold minstemann god og varm med dette nydelige, myke pleddet i 100 % bomull. Jacquardstrikking speilvender fargene på motsatt side og gir en spennende effekt. Teppet kan vaskes på 30 grader finvask.
93297

Sebra heklet babyteppe rosa

Babyteppe, rosa, fra Sebra. Nydelig, heklet teppe i bomull med vakkert hexagonmønster. Perfekt i barnevogna, i vugga, eller som sengeteppe i babysenga.
92555
Tilbud

sebra in the sky strikket babyteppe blå

Babyteppe, In the Sky i blå, fra Sebra. Lekkert, strikket babyteppe i 100 % bomull. Det myke teppet er perfekt i barnevogna, i vugga, aller som sengeteppe i babysenga.
92543
Tilbud

sebra in the sky strikket babyteppe rosa

Babyteppe, In the Sky i rosa, fra Sebra. Lekkert, strikket babyteppe i 100 % bomull. Det myke teppet er perfekt i barnevogna, i vugga, aller som sengeteppe i babysenga.
92544
Tilbud

Ferm Living pledd Little Gradi

Pledd, Little Gradi, fra ferm LIVING. Hold den minste varm med dette nydelige pleddet i 100% bomull. Pleddet har striper i graderte gråtoner, med triangler på fremsiden. Kan vaskes på 30 grader finvask.   
86755

sebra heklet babyteppe blå

Babyteppe, blå, fra Sebra. Et nydelig heklet teppe i bomull med dekorativt hexagonmønster. Perfekt i barnevogna, i vugga, eller som sengeteppe i babysenga.
77289

Sophie la Giraffe teppesett

Teppesett, Sophie la girafe. Sophie la Giraffe er en fransk, verdensberømt og håndlaget giraff som har gledet millioner av barn siden 25.mai 1961 - st sophies dag. Sophie la Giraffe er fremstilt i 100% naturgummi fra Hevea treet, og er selvfølgelig ftalatfri/giftfri. Hun er myk og god å tygge på, og passer perfekt når barnet ditt får tenner. Den lange, tynne halsen passer perfekt for små barnehender, fargekontrastene skaper en visuell stimulering, og en liten pipelyd stimulerer barnets hørsel. Teppet er laget i 100% organsik bomull. Teppesettet er kjempefint som dåpsgave! 
1056614