puter

Sorter etter:

Ferm Living Mr Gradi snake

Møt Mr. Gradi Snake fra ferm LIVING. En fin og mjuk venn med et vennlig ansikt, som er klar til å snirkle sin vei inn i ditt hjerrte. Mr Gradi kan brukes som sengerand eller bamse. 160 cm lang. 
86756
Tilbud

ferm living popcorn rund pute rosa

Rund pute, Popcorn i rosa, fra ferm LIVING. Pynt opp barnerommet med denne herlige puten i myk bomull, fylt med fjær og dun. De dekorative prikkene er laget med popcorn-teknikk, noe som gjør at de står litt ut fra stoffet og gir en morsom effekt. Fin pute å se på, gøyal å ta på! Trekket er avtagbart og kan vaskes på 40 grader finvask.
93312

ferm living pute little mr. teddy

Little Mr. Teddy pute fra ferm LIVING. Nydelig pute med broderte detaljer og søte ører. Kjempefin som dekor på barnerommet og i tillegg en myk liten venn for minstemann. Puten er fremstilt av 100 % økologisk bomullsjersey, og fylt med dun og fjær. CE-testet.
77838

ferm living pute little ms. rabbit

Little Ms. Rabbit pute fra ferm LIVING. Nydelig pute med broderte detaljer og søte, hengende ører. Kjempefin som dekor på barnerommet og i tillegg en myk liten venn for minstemann. Puten er fremstilt av 100 % økologisk bomullsjersey, og fylt med dun og fjær. CE-testet.
77837

sebra pute traktor

Pute, traktor, fra Sebra. Pynt opp barnerommet med denne kule puta, formet som en traktor i myk bomullsfrottè. Puten er fin å ha i sengen, på en stol eller som en liten sittepute på golvet. Et must til traktorelskeren!
105141