• rex international balansespill elefant - slideshow 1
  • rex international balansespill elefant - slideshow 2

rex international balansespill elefant

Varenummer: 96164
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Balansespill, elefant, fra Rex International. Morsomt spill som går ut på å stable så mange pinner på elefanten som du klarer. Hvor mange greier du? Spilles alene, eller gjør det til en konkurranse ved å spille sammen med flere. Her blir uansett finmotorikk og balansekunst satt på prøve! Spillet kommer med 40 pinner i friske farger. Passer for barn fra 3 år.

Balansespill, elefant, fra Rex International. Morsomt spill som går ut på å stable så mange pinner på elefanten som du klarer. Hvor mange greier du? Spilles alene, eller gjør det til en konkurranse ved å spille sammen med flere. Her blir uansett finmotorikk og balansekunst satt på prøve! Spillet kommer med 40 pinner i friske farger. Passer for barn fra 3 år.

Length 15,5 cm
Width 1 cm
Height 9,5 cm
Colour Multi
Material Tre, plast

rex international spill tinnbokser

Spill med tinnbokser, fra Rex International. Morsomt kastespill med 10 tinnbokser og 3 bønneposer. Noen som klarer å velte alle på en gang? Perfekt hagespill, perfekt i barnebursdager, perfekt familiemoro! Hver boks måler 8x10 cm, og alle har kule motiv av vintage hermetikkprodukter,
91722