• rex international klokke charlie løve - slideshow 1
  • rex international klokke charlie løve - slideshow 2

rex international klokke charlie løve

Varenummer: 94423
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Klokke, Charlie løve, fra Rex International. Kjempefin veggklokke i tre, formet som en smilende løve, og med løvehalen som pendel. Nydelig og lærerik dekor på barnerommet! Klokken bruker 1xAA batteri (ikke inkludert).

Klokke, Charlie løve, fra Rex International. Kjempefin veggklokke i tre, formet som en smilende løve, og med løvehalen som pendel. Nydelig og lærerik dekor på barnerommet! Klokken bruker 1xAA batteri (ikke inkludert).

Length 20 cm
Width 3,5 cm
Height 47,5 cm
Colour Oransje
Material Finér, plast

rex international klokke cookie katt

Klokke, Cookie katt, fra Rex International. Kjempefin veggklokke i tre, formet som en smilende katt, og med kattehalen som pendel. Nydelig og lærerik dekor på barnerommet! Klokken bruker 1xAA batteri (ikke inkludert).
94424

rex international klokke elvis elefant

Klokke, Elvis elefant, fra Rex International. Kjempefin veggklokke i tre, formet som en smilende elefant. Nydelig og lærerik dekor på barnerommet! Klokken bruker 1xAA batteri (ikke inkludert).
94425

rex international klokke milo pingvin

Klokke, Milo pingvin, fra Rex International. Kjempefin veggklokke i tre, formet som en festlig pingvin, og med en fargerik gladfisk som pendel. Nydelig og lærerik dekor på barnerommet! Klokken bruker 1xAA batteri (ikke inkludert).
94426

rex international klokke solskinn

Klokke, Solskinn, fra Rex International. Kjempefin veggklokke i tre, formet som ei smilende sol som titter fram fra ei sky. Nydelig og lærerik dekor på barnerommet! Klokken bruker 1xAA batteri (ikke inkludert).
94427

OMM design tallerken løve

Tallerken i melamin med løvemotiv, designet av Ingela Arrhenius for OMM Design.  Kjempefin til frokosten, til bursdagskaka, eller til kveldskosen. Tallerkenen er dessuten så fin at den gjerne kan henges opp som dekor på barnerommet! Tilgjengelig i flere søte varianter. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Tåler ikke mikrobølgeovn.
1059137

rex international matboks løve

Matboks, Løve, fra Rex International. Søt og praktisk matboks med løvemotiv, fin på tur, i barnehagen eller på skolen. BPA-fri, kan vaskes i oppvaskmaskin (OBS! Ikke lokket). 
91698

rex international snack boks løve

Snack boks, Løve, fra Rex International. Praktisk liten boks med løvemotiv, perfekt til nøtter, fruktbiter eller annet smågodt. Vaskes for hånd. BPA-fri.
91702