• rex international tusjer m/stempel - slideshow 1

rex international tusjer m/stempel

Varenummer: 96160
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Tusjer med stempel, Colourful Creatures, fra Rex International. Sett med 18 fargerike tusjer, med markør på den ene siden og stempel på den andre. Et morsomt 2-i-ett-produkt for kreative sjeler! Tusjene kommer i en praktisk boks med håndtak.

Tusjer med stempel, Colourful Creatures, fra Rex International. Sett med 18 fargerike tusjer, med markør på den ene siden og stempel på den andre. Et morsomt 2-i-ett-produkt for kreative sjeler! Tusjene kommer i en praktisk boks med håndtak.

Length 10 cm
volume 18 tusjer
Colour Multi

rex international tegne-og aktivitetsbok jungel

Tegne-og aktivitetsbok, Jungel, fra Rex International. Flott tegnebok med jungeltema, der barna kan slippe fantasien løs med tegning og fargelegging. Boken har 10 fine aktiviteter/utfordringer fordelt på 50 sider. Hver side har perforerte kanter, slik at kunstverkene kan rives ut av boken og henges opp etter hvert som de blir ferdige. Boken kommer med praktisk håndtak.
94451

rex international tusjer emoji egg

Kule tusjer, Emoji egg, fra Rex International. Sett med 6 herlige tusjer, formet som egg med søte Emoji-fjes.Tusjene kommer i disse fargene: Neonoransje, lys blå, nenongul, lilla, nenonrosa og nenongrønn. Tegn og ha det gøy!
96161

rex international viskelær m/duft makroner 6pk

Viskelær med duft, makroner, fra Rex International. Velduftende sett med 6 søte viskelær, formet som makroner. Funskjonelle og fine! Kommer i en søt gaveeske. OBS! Selv om de dufter veldig godt av vanilje, er de ikke spiselige! Uegnet for barn under 3 år.
96158