Rice

Rice er et dansk interiør - og designselskap, etablert i 1998. Rice er kjent for sine fargerike melaminprodukter, håndlagde oppbevaringskurver og sitt unike italienske servise. Designet er inspirert av de gode gamle dager, med et jordnært uttrykk fylt med detaljrikdom. Rice er opptatt av å gi deg en fargerik hverdag, både når du vasker, baker, leker eller rett og slett bare slapper av i hjemmet. Rice jobber ut fra et sterkt, etisk fundament, støtter Global Compact og er SA800-sertifisert for alle prosjekter og leverandører over hele verden. 

Sorter etter:

RICE PAPIRKJEGLE KAKEPYNT

Papirkjegler i assorterte print fra Rice. Denne kakepynten vil friske opp enhver cupcake, langpannekake, bløtekake og andre kaker.
69782

Rice 4-delt tallerken Circus rosa

4-delt tallerken, Circus, i rosa fra Rice. Tallerkenen er laget av praktisk melamin, og har sirkusmotiv!
87027

Rice 6 stk melamin korte skjeer blå/grønn

6 stk korte melaminskjeer i blå- og grønnfarger fra Rice. Fin å ha på utekjøkkenet, i båten eller i campingvognen. Praktisk å ha med på piknik, fjelltur, båttur og andre turer.  
44906

Rice LED lampe rabbit kanin

Lampe, Rabbit kanin, med LED-pære fra Rice. Barnelampe der lyset skifter farge. En liten, søt kanin som lyser opp barnerommet i ulike farger. 
73713
Tilbud

Rice heklet girlander fotball

Heklet girlander, Fotball, fra Rice. Dekorativ girlander med fotballelementer, for den lille fotballentusiasten! Heng den i vinduet, over senga, rett på veggen, eller hvor som helst!
88811

Rice heklet girlander kirsebær

Dekorativ heklet girlander med kirsebær fra Rice. Heng den i et vindu, på en vegg eller hvor som helst du mener noen kirsebær vil passe.
69789

Rice heklet girlander meloner

Heklet girlander, meloner, fra Rice. Heng den i et vindu, på en vegg, hylle eller akkurat der du vil!
81037

Rice kakelys

Kakelys i assorterte farger fra Rice. Leveres i pakke à 20 stk.
46714

Rice kopp melamin Butterfly

Kopp, Butterfly, i melamin fra Rice. En fargerik og praktisk kopp med sommerfugl på. Tåler oppvaskmaskin. 
81044

Rice kopp melamin Circus rosa

Kopp, Circus, i rosa fra Rice. Denne kule koppen er laget av praktisk melamin, og har sirkusmotiv!
87026

Rice lampe Bird

Lampe, Bird, med LED-pære fra Rice. Skifter farge. En lite, søtt ekorn som lyser opp barnerommet i ulike farger. 
81039

Rice leketøyskurv Gipsy liten

Liten leketøyskurv, Gipsy, fra Rice. Den flotte kurven er håndlaget i raffia, dekorert med fine detaljer og har praktiske håndtak på sidene. Perfekt til oppbevaring av små og store leker.Rice fokuserer på Fair Trade, og hver kurv er håndlaget og unik. Kurvene kan derfor variere noe i utforming. Rice sitt slagord: people care - we care. 
43617