Rice

Rice er et dansk interiør - og designselskap, etablert i 1998. Rice er kjent for sine fargerike melaminprodukter, håndlagde oppbevaringskurver og sitt unike italienske servise. Designet er inspirert av de gode gamle dager, med et jordnært uttrykk fylt med detaljrikdom. Rice er opptatt av å gi deg en fargerik hverdag, både når du vasker, baker, leker eller rett og slett bare slapper av i hjemmet. Rice jobber ut fra et sterkt, etisk fundament, støtter Global Compact og er SA800-sertifisert for alle prosjekter og leverandører over hele verden. 

Sorter etter:

RICE PAPIRKJEGLE KAKEPYNT

Papirkjegler i assorterte print fra Rice. Denne kakepynten vil friske opp enhver cupcake, langpannekake, bløtekake og andre kaker.
69782

Rice 6 stk melamin korte skjeer blå/grønn

6 stk korte melaminskjeer i blå- og grønnfarger fra Rice.Fin å ha på utekjøkkenet, i båten eller i campingvognen. Praktisk å ha med på piknik, fjelltur, båttur og andre turer. 
44906

Rice LED lampe rabbit kanin

Lampe, Rabbit kanin, med LED-pære fra Rice. Barnelampe der lyset skifter farge. En liten, søt kanin som lyser opp barnerommet i ulike farger. 
73713
Tilbud

Rice heklet girlander kirsebær

Dekorativ heklet girlander med kirsebær fra Rice. Heng den i et vindu, på en vegg eller hvor som helst du mener noen kirsebær vil passe.
69789
Tilbud

Rice heklet girlander meloner

Heklet girlander, meloner, fra Rice. Heng den i et vindu, på en vegg, hylle eller akkurat der du vil!
81037

Rice kakelys

Kakelys i assorterte farger fra Rice. Leveres i pakke à 20 stk.
46714

Rice kopp melamin Butterfly

Kopp, Butterfly, i melamin fra Rice. En fargerik og praktisk kopp med sommerfugl på. Tåler oppvaskmaskin. 
81044

Rice lampe Bird

Lampe, Bird, med LED-pære fra Rice. Skifter farge. En lite, søtt ekorn som lyser opp barnerommet i ulike farger. 
81039

Rice melamin baby servise universe pink

Servise til baby i melamin, Universe pink, fra Rice. Nydelig gavesett i rosa farger og i 4 deler - kopp med hank, 4-roms fat, skje og gaffel. Kommer i fin gaveeske.
99272

Rice melamin kopp 6pk cook

6pk melaminkopper, Cook, fra Rice. Et flott sett med 6 ulike kopper i perfekt størrelse for små barnehender. Tåler oppvaskmaskin.
88833

Rice melamin kopp 6pk race

6pk melaminkopper, Race, fra Rice. Et flott sett med 6 ulike kopper i perfekt størrelse for små barnehender. Tåler oppvaskmaskin.
88834

Rice skål melamin Cat liten

Skål, Cat, i liten størrelse fra Rice. En fargerik og praktisk skål, med katt på. Vaskes i oppvaskmaskin. 
81042