Rice

Rice er et dansk interiør - og designselskap, etablert i 1998. Rice er kjent for sine fargerike melaminprodukter, håndlagde oppbevaringskurver og sitt unike italienske servise. Designet er inspirert av de gode gamle dager, med et jordnært uttrykk fylt med detaljrikdom. Rice er opptatt av å gi deg en fargerik hverdag, både når du vasker, baker, leker eller rett og slett bare slapper av i hjemmet. Rice jobber ut fra et sterkt, etisk fundament, støtter Global Compact og er SA800-sertifisert for alle prosjekter og leverandører over hele verden. 

Sorter etter:

RICE PAPIRKJEGLE KAKEPYNT

Papirkjegler i assorterte print fra Rice. Denne kakepynten vil friske opp enhver cupcake, langpannekake, bløtekake og andre kaker.
69782

RICE POMPOM PARTYHATT BARN

Partyhatt i papir med pompom fra Rice. 6 stk i assorterte farger. Populært i barneselskapet.
69781

Rice 4-delt tallerken Circus gul

4-delt tallerken, Circus, i gul fra Rice. Tallerkenen er laget av praktisk melamin, og har sirkusmotiv!
87031

Rice 4-delt tallerken Circus rosa

4-delt tallerken, Circus, i rosa fra Rice. Tallerkenen er laget av praktisk melamin, og har sirkusmotiv!
87027

Rice 6 stk melamin korte skjeer blå/grønn

6 stk korte melaminskjeer i blå- og grønnfarger fra Rice. Fin å ha på utekjøkkenet, i båten eller i campingvognen. Praktisk å ha med på piknik, fjelltur, båttur og andre turer.  
44906

Rice LED lampe rabbit kanin

Lampe, Rabbit kanin, med LED-pære fra Rice. Barnelampe der lyset skifter farge. En liten, søt kanin som lyser opp barnerommet i ulike farger. 
73713

Rice LED lampe rhino neshorn

Tøff LED lampe, rhino/neshorn, fra Rice. Til tøffe smårollinger, som kanskje ikek syns det er så tøft med mørke..
88815

Rice Leketøyskurv Castle medium

Medium leketøyskurv / Toy Basket, Castle, fra Rice.  OBS: Sammenleggbar variant. Den flotte kurven er håndlaget i raffia, dekorert med fine detaljer og har praktiske håndtak på sidene. ​Variasjoner i farge og størrelse vil forekomme ettersom kurven er håndlaget.  
87042

Rice Leketøyskurv Cowboy stor

Stor leketøyskurv / Toy Basket, Cowboy, fra Rice.  OBS: Sammenleggbar variant. Den flotte kurven er håndlaget i raffia, dekorert med fine detaljer og har praktiske håndtak på sidene. ​ ​Variasjoner i farge og størrelse vil forekomme ettersom kurven er håndlaget.  
87044

Rice Leketøyskurv Polar medium

Medium leketøyskurv/ Toy Basket, Polar, fra Rice.  OBS: Sammenleggbar variant.  Den flotte kurven er håndlaget i raffia, dekorert med fine detaljer og har praktiske håndtak på sidene. ​​ Variasjoner i farge og størrelse vil forekomme ettersom kurven er håndlaget.  
87045

Rice Leketøyskurv Wildlife liten

Liten leketøyskurv/ Toy Basket, Wildlife fra Rice.  OBS: Sammenleggbar variant. Den flotte kurven er håndlaget i raffia, dekorert med fine detaljer og har praktiske håndtak på sidene.  ​Variasjoner i farge og størrelse vil forekomme ettersom kurven er håndlaget.  
87046

Rice Raffia oppbevaringskurv rosa

Rosafarget oppbevaringskurv i raffia, fra Rice. Håndlaget kurv med praktiske skinnhåndtak, passer fint til leker på barnerommet, luer og votter i gangen, håndklær på badet og ellers til alt annet som trenger oppbevaring.
87975