NY
  • rice glasskrukke M swan rosa - slideshow 1

rice glasskrukke M swan rosa

Varenummer: 99274
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Glasskrukke M, rosa Swan, fra Rice. Stilig krukke med lokk i keramikk, formet som en svane. Krukken er kjempefin til oppbevaring av småting, som for eksempel fargestifter, perler, og hårstrikk. Krukken er også lufttett, og dermed godt egnet til tørrvarer på kjøkkenet.

Glasskrukke M, rosa Swan, fra Rice. Stilig krukke med lokk i keramikk, formet som en svane. Krukken er kjempefin til oppbevaring av småting, som for eksempel fargestifter, perler, og hårstrikk. Krukken er også lufttett, og dermed godt egnet til tørrvarer på kjøkkenet.

Diameter 10 cm
Height 22 cm
Colour Rosa
Material Glass, keramikk

A little lovely company poster svane

Søt poster/plakat med svane fra A little lovely company. Dekorer veggen på barnerommet med denne yndige plakaten. Tekst på posteren: "swan love".
87414

A little lovely company pute svane

Dekorativ pute, svane, fra A little lovely company. Puten passer perfekt hos en hver prinsesse! Puten har trykk på begge sider.
87412
NY

rice glasskrukke L dinosaur blå

Glasskrukke L, blå Dinosaur, fra Rice. Stilig krukke med lokk i keramikk, formet som en dinosaur. Krukken er kjempefin til oppbevaring av småting, som for eksempel fargeblyanter, hårstrikk, småleker, perler og annet hobbyrelatert. Krukken er også lufttett, og dermed godt egnet til tørrvarer på kjøkkenet.
99275
NY

rice glasskrukke S birdy gul

Glasskrukke S, gul Birdy, fra Rice. Stilig krukke med lokk i keramikk, formet som en fugl. Krukken er kjempefin til oppbevaring av småting, som for eksempel fargestifter, perler, og hårstrikk. Krukken er også lufttett, og dermed godt egnet til tørrvarer på kjøkkenet.
99273