NY
  • rice glasskrukke S birdy gul - slideshow 1

rice glasskrukke S birdy gul

Varenummer: 99273
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Glasskrukke S, gul Birdy, fra Rice. Stilig krukke med lokk i keramikk, formet som en fugl. Krukken er kjempefin til oppbevaring av småting, som for eksempel fargestifter, perler, og hårstrikk. Krukken er også lufttett, og dermed godt egnet til tørrvarer på kjøkkenet.

Glasskrukke S, gul Birdy, fra Rice. Stilig krukke med lokk i keramikk, formet som en fugl. Krukken er kjempefin til oppbevaring av småting, som for eksempel fargestifter, perler, og hårstrikk. Krukken er også lufttett, og dermed godt egnet til tørrvarer på kjøkkenet.

Diameter 10 cm
Height 19 cm
Colour Gul
Material Glass, keramikk
NY

rice glasskrukke L dinosaur blå

Glasskrukke L, blå Dinosaur, fra Rice. Stilig krukke med lokk i keramikk, formet som en dinosaur. Krukken er kjempefin til oppbevaring av småting, som for eksempel fargeblyanter, hårstrikk, småleker, perler og annet hobbyrelatert. Krukken er også lufttett, og dermed godt egnet til tørrvarer på kjøkkenet.
99275
NY

rice glasskrukke M swan rosa

Glasskrukke M, rosa Swan, fra Rice. Stilig krukke med lokk i keramikk, formet som en svane. Krukken er kjempefin til oppbevaring av småting, som for eksempel fargestifter, perler, og hårstrikk. Krukken er også lufttett, og dermed godt egnet til tørrvarer på kjøkkenet.
99274