Salget

Sorter etter:

Ferm Living Cloud spilledåse

Spilledåse, Cloud, fra ferm LIVING. Denne søte skyen spiller Brahms
86758

Ferm Living Star spilledåse

Spilledåse, Star, fra ferm LIVING. Denne søte stjernen spiller Brahms
86757
Tilbud

Ferm Living pledd Little Gradi

Pledd, Little Gradi, fra ferm LIVING. Hold den minste varm med dette nydelige pleddet i 100% bomull. Pleddet har striper i graderte gråtoner, med triangler på fremsiden. Kan vaskes på 30 grader finvask.   
86755

Kattnakken baby regndress fiskestim rosa

Helårs regndress til baby, Fiskestim i rosa, fra Kattnakken. Kjempefin og slitesterk regndress i ekstra myk PU-kvalitet (PU-Knitt). Regndressen er lett vattert med glatt innside, noe som gjør den enkel å ta på, og behagelig å ha på året rundt. Den er utstyrt med slitesterke fotstrikker og anti-oppsugningsstoff på armer og bein. En solid og fargeglad regndress som holder barnet tørr og god, selv i ordentlig ruskevær! - Vanntett (vannsøyle 8000-15000mm) - Vindtett - Anti-oppsugningsstoff på armer og bein - Reflekser på armer og bein - Slitesterke fotstrikker - Avtakbar og regulerbar hette - Praktiske navnelapper - Sveisede sømmer - Kan vaskes i maskin på 40 grader (bør ikke sentrifugeres)
100821_VM
Tilbud

Rice heklet girlander fotball

Heklet girlander, Fotball, fra Rice. Dekorativ girlander med fotballelementer, for den lille fotballentusiasten! Heng den i vinduet, over senga, rett på veggen, eller hvor som helst!
88811
Tilbud

a little lovely company minisett epler

Minisett med epler, fra A little lovely company. Se, så søte! Disse små figurene gjør seg kjempefint på ei hylle på barnerommet! (Merk - disse gir ikke lys).
90628
Tilbud

donkey products knagg frosk

Morsom knagg, Frosk, fra Donkey Products. Med hvite trekuler som øyne og en grønn wallsticker som ansikt, vil denne kule frosken gjøre det til en lek for barna å henge opp klærne sine! Gjør seg utmerket både i gangen og på barnerommet. Skruer følger med i pakken. 
77027
Tilbud

ferm living bambus kopp terrazzo grå

Kopp i bambus, Terrazzo i grå, fra ferm LIVING. Gjør stas på måltidet med denne flotte koppen i bambus, dekorert med det stilige terrazzo-mønsteret. Bambusmaterialet er nedbrytbart og er et godt valg for miljøet. Kan vaskes i oppvaskmaskin, men er uegnet for mikrobølgeovn. Fri for BPA, PCP og ftalater. Bambus er et naturmateriale, farge og tekstur kan derfor variere litt.
98613
Tilbud

ferm living bambus kopp terrazzo rosa

Kopp i bambus, Terrazzo i rosa, fra ferm LIVING. Gjør stats på måltidet med denne flotte koppen i bambus, dekorert med det stilige terrazzo-mønsteret. Bambusmaterialet er nedbrytbart og er et godt valg for miljøet. Kan vaskes i oppvaskmaskin, men er uegnet for mikrobølgeovn. Fri for BPA, PCP og ftalater. Bambus er et naturmateriale, farge og tekstur kan derfor variere litt.
98612
Tilbud

ferm living bambus tallerken terrazzo grå

Tallerken i bambus, Terrazzo i grå, fra ferm LIVING. Gjør stas på måltidet med dette flotte fatet i bambus, dekorert med det stilige terrazzo-mønsteret. Bambusmaterialet er nedbrytbart og er et godt valg for miljøet. Kan vaskes i oppvaskmaskin, men er uegnet for mikrobølgeovn. Fri for BPA, PCP og ftalater. Bambus er et naturmateriale, farge og tekstur kan derfor variere litt.
98615
Tilbud

ferm living bambus tallerken terrazzo rosa

Tallerken i bambus, Terrazzo i rosa, fra ferm LIVING. Gjør stas på måltidet med dette flotte fatet i bambus, dekorert med det stilige terrazzo-mønsteret. Bambusmaterialet er nedbrytbart og er et godt valg for miljøet. Kan vaskes i oppvaskmaskin, men er uegnet for mikrobølgeovn. Fri for BPA, PCP og ftalater. Bambus er et naturmateriale, farge og tekstur kan derfor variere litt.
98614
Tilbud

ferm living half moon sengesett baby

Sengesett til baby, Half Moon, fra ferm LIVING. La babyen sove mykt og godt i dette fine kvalitetssettet i 100 % økologisk bomull, bestående av dynetrekk (70x100) og putetrekk (40x45). Dynetrekket er utstyrt med praktisk glidelås, og settet kommer i en flott, matchende tøypose. Kan vaskes på 40ºC.
90463