• Sebra baby sengesett dino - slideshow 1

Sebra baby sengesett dino

Varenummer: 101391
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Baby sengesett, Dino, fra Sebra. Mykt sengetøy i rolige blånyanser, med herlige illustrasjoner av ulike dinosaurer. Sengesettet er framstilt av 100 % økologisk bomull, og består av dynetrekk (70 x 100 cm) og putetrekk (40 x 45 cm). Sertifisert av GOTS, som bl.a. sikrer miljømessig ansvarlighet. Kan vaskes i maskin på 60 °C.

Baby sengesett, Dino, fra Sebra. Mykt sengetøy i rolige blånyanser, med herlige illustrasjoner av ulike dinosaurer. Sengesettet er framstilt av 100 % økologisk bomull, og består av dynetrekk (70 x 100 cm) og putetrekk (40 x 45 cm).
Sertifisert av GOTS, som bl.a. sikrer miljømessig ansvarlighet. Kan vaskes i maskin på 60 °C.

Length 45/100 cm
Width 40/70 cm
Colour Blå
Material Bomull

sebra baby sengesett arctic

Baby sengesett, Arctic, fra Sebra. Mykt sengesett i rolige rosatoner, med herlige illustrasjoner av ulike dinosaurer. Sengesettet er framstilt av 100 % økologisk bomull, og består av dynetrekk (70x100) og putetrekk (40x45). Sertifisert av GOTS, som bl.a. sikrer miljømessig ansvarlighet. Kan vaskes i maskin på 60°C.
101392

Sebra babynest dino

Babynest, Dino, fra Sebra. Mykt babynest med GOTS-sertifisert økologisk bomullstrekk, dekorert med diskré illustrasjoner av søte dinosaurer. Et babynest skaper trygghet for barnet, og det kan fint brukes i både sprinkelsengen, i sofaen og på stuegolvet. Det er også kjempefint å ta med når en skal på besøk til familie og venner. Babynestet kan justeres i størrelsen, og det avtakbare trekket kan vaskes i maskin på 60 grader.
101396

sebra heklet uro dino

Uro, Dino, fra Sebra. Kjempefin uro, med håndheklede perler og ulike dinosaurer i skjønn harmoni. Uroen er perfekt til å skape et mykt og eventyrlig miljø på barnerommet, samtidig som de svevende figurene stimulerer babyens evne til å fokusere.
101438

Sebra sengerand dino

Sengerand, Dino, fra Sebra. Tykk og myk sengerand i fast skum, med trekk i 100 % økologisk bomull. Passer perfekt til sengen Kili fra Sebra og andre babysenger med standardmål. Sengeranden er ensfarget på den ene siden, og dekorert med sjarmerende illustrasjoner av dinosaurer på den andre. Kan fint brukes på begge sider. Trekket er avtakbart og kan vaskes i maskin på 60 ºC. GOTS-sertifisert.
101393

sebra tøybok dino

Tøybok, Dino, fra Sebra. Flott og fargerik tøybok med forskjellig print på fram-og bakside. Underholdende og spennende for de aller minste. Se, pek og lær! Boken foldes ut til 1 meter, og kan fint brukes som en morsom sengerand. Kan vaskes i maskin på 40 grader.
101434